Calator in Bascheti

Crezi că-i Bali? Uită-te mai bine, e chiar la noi! Am găsit căsuța în copac, din raiul de pe pământ
Crezi că-i Bali? Uită-te mai bine, e chiar la noi! Am găsit căsuța în copac, din raiul de pe pământ

Peșteana, România – Bali, Indonezia: 10.918 de kilometri distanță. Nu! Nu trebuie să zbori până la capătul pământului ca să te bucuri de raiul de pe pământ. După izolare, îți propunem să îți faci vacanța în România celor o mie de lumi! Pentru că ai toate motivele din lume, iar căsuța în copac e doar unul din ele. Deși ai spune, fără să stai prea mult pe gânduri, că pare a fi un loc exotic din resorturile cu case de bambus de pe un alt continent, acest loc este chiar la noi, în Hunedoara și te uimește. Vă invităm să îl descoperi chiar acum, în cadrul campaniei ”România celor o mie de lumi” – o campanie inedită, inițiată de Calatorinbascheti.ro, pentru susținerea turismului românesc.

Unde?

Peșteana, Hunedoara – la 40 de km de Castelul Corvinilor, la 70 de km de Sarmizegetusa

În orice unghi te-ai afla, căsuța în copac de la Transylvania Log te lasă fără cuvinte. Privită de sus, te duce cu gândul la atmosfera pe care o găsești în resorturile din pădurile din Bali. Este un sentiment incredibil să fii acolo sus, în căsuța din copac și să te bucuri de natură. Este genul de loc la care visăm un an de zile, cu atât mai mult după săptămânile în care nu am știut ce este libertatea. Știi vorba aceea, “vedi Napoli, poi muori?”.  Cam așa e și aici.  Încearcă experiența de la „Transylvania Cabin Log”, ca să te doară urechile de atâta de liniște.

Ea este un fost top-model internațional, el, un globtrotter, care a văzut aproape toată lumea – dar liniștea și-au găsit-o în România, într-un sat de poveste din Hunedoara. La Peșteana, la doar 14 kilometri de Hațeg, și-au clădit, întocmai pe gusturile lor, un colț de rai autentic, hippie, dar, în același timp, modern și cool. ”Transylvania Log – the hidden village retreat” este locul unde îți vei încărca bateriile și de unde te vei întoarce alt om. Vei trăi aici o experiență în mijlocul naturii incredibilă, care confirmă încă o dată faptul că pomul e cel mai bun prieten al omului în aventura vieții.

“Transylvania Log” nu este doar un simplu complex de case tradiționale recondiționate și cabane de munte. Ce este diferit aici e acel spirit tineresc, vibe-ul, firescul și energia pe care ți-o dă fiecare colțișor. Vedeta retreat-ului sunt cele două căsuțe în copac, de pe terasa cărora vei avea o priveliște uimitoare asupra zonei și te vei simți, cu adevărat, parte din natură. Este căsuța perfectă, unde trebuie să dormi măcar o dată în viață. Sursă foto: Transylvania Log. Mai multe fotografii găsiți pe contul complexului de Instagram AICI.

Articolul face parte din campania ”România celor o mie de lumi” – o campanie inițiată de Calatorinbascheti.ro, sprijinită de GastroNomNom, pentru susținerea turismului românesc, în vremuri de criză. Campania conține o serie de articole inedite, prin care punem în oglindă mai multe destinații din România, care seamănă izbitor cu minuni turistice ale lumii. Căsuța în copac de la Peșteana e doar una dintre ele, iar ca acest loc sunt multe altele. Așa că, nu mai trebuie să zbori până la capătul pământului, ca să te bucuri de raiul de pe pământ. Vei descoperi o țară uimitoare, irezistibilă, de poveste. După izolare, fă-ți vacanța în siguranță, în România celor o mie de lumi!

(Sursă foto main stânga & de mai sus:  barefootsurftravel.com.)

Dacă ajungeți în Bali, vă recomandăm să vă cazați la Treehouse Bali Putu. E o căsuță în copac superbă din Susut, Bali, aflată la 40 de kilometri de agitația din Ubud. E locul perfect pentru cei care vor să aibă parte de liniște, în inima pădurii de bambus.

***De reținut: alăturările de imagini sunt simbolice și nu reprezintă o comparație calitativă și de valoare a destinațiilor.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *