Calator in Bascheti

Există pensiuni superbe la preț corect și la noi. Cazare de vis în raiul din Peștera: 130 lei/camera
Există pensiuni superbe la preț corect și la noi. Cazare de vis în raiul din Peștera: 130 lei/camera

Vă invităm să descoperiți raiul pe pământ, în care trebuie să ajungeți măcar o dată în viață. Și e la noi în România! Nu există peisaj mai potrivit ca să te bucuri, din nou, de libertate ca la Peștera, în Brașov, poate, cel mai frumos sat al lumii. Și nu e nicio exagerare. Nimic nu se compară cu ceea ce simți atunci când urci în paradisul ascuns între munți. Din Bran, urci spre Parcul Național Piatra Craiului, pe un drum de aproximativ 20 de minute. Pentru noi, rămâne unul dintre cele mai frumoase trasee pe care am umblat vreodată. Și am ajuns până acum în multe locuri din România magică.

Satul Peștera se află la aproximativ 1200 metri altitudine și este poziționat într-o vale de vis, la poalele Munților Piatra Craiului. Oriunde îți vei întoarce privirea, te vei bucura de priveliști ireal de frumoase, care îți vor rămâne întipărite în minte, mult timp de acum încolo. Este un loc încremenit în timp, unde s-au păstrat până azi case vechi, tradiționale, acoperite cu șindrilă. Știți versul lui Blaga: “… veșnicia s-a născut la sat”.  Fix așa este la Peștera. În acest paradis, se află Pensiunea Casa Ema, una dintre cele mai faine pensiuni, cu raport preț-calitate excelent.

UNDE?

Peștera, Brașov: la 180 km de București, la 320 km de Cluj, la 349 km de Iași, la 415 km de Timișoara, la 5 km de comuna Moeciu de Jos (DN 73), la 10 km de Castelul Bran, la 20 km de Cetatea Râșnov.

Pensiunea Casa Ema este amplasată pe o străduță retrasă, la 50 de metri de drumul principal, înconjurată de panorama Munților Bucegi și Piatra Craiului, dar cu drum de acces bun. Este locul perfect pentru relaxare, dar și pentru petrecerea celor mai frumoase evenimente din viață. Pensiunea este perfectă pentru vremurile pe care le trăim: nu are multe camere, dar are multe spații de relaxare și posibilități de servire a mesei în aer liber. Este o cazare „child friendly”, cu o curte foarte spațioasă, cu loc de joacă pentru copii (trambulină, leagăne, căsuță, loc cu nisip, masa de ping pong), dar și facilități pentru grătar.

Pensiunea are și o fermă proprie, astfel că veți putea cumpăra pentru micul dejun produse sută la sută naturale, iar cei mici vor putea vedea  mielușei, oi, vaci, vițeluși, porci, găini.

CAZARE IEFTINĂ LA PEȘTERA, BRAȘOV

Da! Există și în România posibilități de cazare cu un raport preț-calitate corect. Prețul unei nopți de cazare la Pensiunea Casa Ema este de 130 de lei pe noapte pentru o cameră dublă. Prețul este valabil chiar și pentru sezonul de vârf. Atenție, numărul camerelor este limitat! Camerele sunt simple, curate, amenajate cu bun gust, dar ceea ce ne-a rămas, cu adevărat, în minte este peisajul ireal de frumos pe care l-am admirat de pe sezlongurile din curte.

Pentru rezervări vedeți AICI!

Alte cazări ieftine în zonă găsești: AICI!

CE POȚI FACE LA PEȘTERA, BRASOV?

1. Pur și simplu, îți iei rucsacul, prietenii și străbați satul la pas. Ai de mers ore întregi și poți să te bucuri de panorama munților, dar și modul de viață simplu al sătenilor.
2. Mănăstirea Sfânta Treime din Satul Peștera
3. Peștera Liliecilor aflată la 10 minute de mers pe jos de la pensiune
4. Drumeții pe Munții Piatra Craiului, Cabana Curmătura, Prăpăstiile Zărneștiului
5. Castelul Bran
6. Dino Parc din Râșnov
7. Cetatea Râșnov
9. Rezervația de Urși de la Zărnești
10. Parc aventura de la Zărnești atât pentru adulți, dar și pentru copii
11. Peștera Dâmbovicioara

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *