Calator in Bascheti

Crezi că-i Grecia? Uită-te mai bine! E chiar la noi, în paradisul neștiut de pe litoral
Crezi că-i Grecia? Uită-te mai bine! E chiar la noi, în paradisul neștiut de pe litoral

Vama Veche, România – Santorini, Grecia : 1624 kilometri. Nu! Nu trebuie să călătorești mii de kilometri ca să te bucuri de raiul de pe pământ. După izolare, îți propunem să îți faci vacanța în România celor o mie de lumi! Pentru că ai toate motivele din lume, iar Tagoo, e doar unul dintre ele. De cum vei ajunge aici totul te va duce cu gândul la vilele cochete, de un alb imaculat, pe care le întâlnești în superbul Santorini. Deși n-ai zice, locul acesta de poveste este chiar la noi, în Vama Veche. Te invităm să-l descoperi chiar acum, în cadrul campaniei ”România celor o mie de lumi” – o campanie inedită, inițiată de Calatorinbascheti.ro, pentru susținerea turismului românesc.

UNDE?

Vama Veche: la 100 de metri de plajă, la 350 de metru de Yuva Beach Bar

Dacă te gândești la al nostru litoral, îți cam vin în minte cuvinte ca aglomerație, servicii așa și așa, camere cu miros de mucegai, clădiri construite anapoda şi fără nicio direcție. Într-un cuvânt… haos. Adevărat, dar doar pe jumătate și asta pentru că marea noastră albastră știe și să ne cheme și în locuri chiar cool, care arată fix ca afară. Unul dintre ele este, fără îndoială, Tagoo, despre care nouă ne place să spunem că e paradisul alb de pe litoral.

Între cele două resorturi puse de noi în oglindă îți e aproape imposibil să găsești, la prima vedere, diferențe. Iar fotografiile sunt cât se poate de reale și nu sunt prelucrate. Ce au în comun? Stilul arhitectural mediteranean și albul imaculat, care te duce cu gândul la vilele superbe de pe litoralul grecesc. Nu e nicio exagerare. Lăsăm fotografiile să vorbească de la sine!

Totul e decorat cu mare atenție la detalii. O căsuță vopsită în alb, înconjurată de leandri, o piscină superbă și un design cu un touch modern de bun gust – asta am găsit noi la Tagoo. Pensiunea este o clădire veche, modificată, care a fost gândită să semene cu celebrele vile din superba Grecia. Piscina are 1 metru 60, micul dejun la Tagoo e târziu, cafea există la discreție, iar pensiunea este pet-friendly şi nu se percep taxe suplimentare pentru animalele de companie. Ceea ce ne-a uimit pe noi la Tagoo a fost faptul că în cameră am fost aşteptaţi cu o sticlă de vin, de bun venit. Cu alte cuvinte: servicii ca afară. Și mai e ceva: de Tagoo aparține și Yuva Beach Bar, unde se află celebrul pian, cel mai fotografiat obiectiv din Vama Veche.

Situată între două locații emblemă în Vama Veche, între Amphora și Expirat, Tagoo este un concept nou și nu foarte des întâlnit în România: “adults only”. Nu, nu se întâmplă nimic deocheat aici, dar e locul potrivit pentru cupluri sau pentru cei care vor să vină cu prietenii să se simtă bine și să se relaxeze. Cu alte cuvinte, dacă ai peste 18 ani, ești bine venit la Tagoo.

Pont: clienții pensiunii au în timpul săptămânii sezlong gratuit, la Yuva Beach. Vezi și alte cazări de poveste de pe litoral: AICI

Articolul face parte din campania ”România celor o mie de lumi” – o campanie inițiată de Calatorinbascheti.ro, sprijinită de GastroNomNom, pentru susținerea turismului românesc, în vremuri de criză. Campania conține o serie de articole inedite, prin care punem în oglindă mai multe destinații din România, care seamănă izbitor cu minuni turistice ale lumii. Tagoo e doar una dintre ele, iar ca acest loc sunt multe altele. Așa că, nu mai trebuie să călătorești până la capătul pământului, ca să te bucuri de raiul de pe pământ. Vei descoperi o țară uimitoare, irezistibilă, de poveste. După izolare, fă-ți vacanța în siguranță, în România celor o mie de lumi!

Sursă poză main stânga & de mai sus: Nisssia Beach Apartments and Suites.

Dacă ajungeți în Santorini, vă recomandăm să vă cazați la Nisssia Beach Apartments and Suites. Este un complex superb de apartamente, aflat chiar lângă celebra plajă cu nisip negru, de la Kamari. Vezi cât costă și mai multe fotografii cu resortul: AICI

***De reținut: alăturările de imagini sunt simbolice și nu reprezintă o comparație calitativă și de valoare a destinațiilor.

***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *