Calator in Bascheti

E Austria? E chiar la noi, în România. Descoperă paradisul din inima munților
E Austria? E chiar la noi, în România. Descoperă paradisul din inima munților

Ce ai spune de o escapadă la munte, într-o locație de poveste, aflată în mijlocul naturii, care te va duce cu gândul la cabanele austriece sau elvețiene și care te va lăsa aă admiri în voie peisajele de vis create de natură? Hai cu noi să descoperim Gasthaus Grindeshti, o pensiune ireal de frumoasă din Caraș Severin, pe care trebuie să o pui pe lista de călătorii de anul acesta!

ÎN ROMÂNIA CA-N AUSTRIA! CABANA DE POVESTE DE PE MALUL LACULUI

Unde? Văliug, Caraș Severin – la 478 de kilometri de București, la 128 de km de Timișoara, la 185 de km de Sarmizegetusa.

Ai fost la Văliug, în Caraș? Dacă nu, îți recomandăm să ajungi aici fie vară, fie iarnă, pentru că este unul dintre cele mai spectaculoase stațiuni de munte din România. Așezată la poalele Munților Semenic, Văliugul oferă turistului relaxarea de care are nevoie după un an de muncă. Este aer curat, liniște și peisaje de poveste, care te vor mai face să uiți de stresul orașului.

Și, dacă tot suntem într-un loc special, îți arătăm, acum, și o pensiune pe măsură.
Priviți aceste imagini fotografiate de sus! Pensiunea ,,Gasthaus Grindeshti” este, într-adevăr, un mic colț de rai, care te îmbie la visare. Este situată în mijlocul pădurii, la marginea unui lac, cu ponton, într-o zonă perfectă pentru relaxare, într-o zi cu soare, indiferent de anotimp.

Pentru rezervări și disponibilitate, vezi AICI!

Dacă nu ai știi unde ești, ai crede că ai nimerit, mai degrabă, la o cabană din Tirolul Austriei. Designul pensiunii din Caraș redă extrem de fidel elemente din arhitectura tiroleză tradițională, dar are și o notă fină de modern, care o face specială. Mai mult, peisajul ireal de frumos în care este amplasată nu este cu nimic mai prejos.

Sunt 10 camere, 8 cu 2 locuri și 2 cu patru locuri, decorate atent, cu un design superb, care te vor duce cu gândul duce în lumea cabanelor autentice austriece; 8 dintre camere au priveliște spre lac. Pensiunea ,,Gasthaus Grindeshti” are și o zonă de relaxare: cu piscină interioară, saună finlandeză cu terapie salină, loc de joacă pentru copii și un spațiu exterior generos. Și un lucru de notat și deloc de neglijat: serviciile oferite aici sunt de calitate, cum rar găsești la noi.

Ce ziceți, v-am convins să vă faceți vacanța în Tirolul României?

Pentru rezervări și disponibilitate, vezi AICI!

Obiective turistice la Văliug

Plimbări cu barca pe Lacul Gozna;
Drumeții ușoare spre Vârful Piatra Goznei și Vârful Semenic;
Drumeție până la Lacul Breazova;
Peșterile Comarnic și Gura Turcului;
Cheile Carașului;
Biserica romano-catolică din Văliug (1861);
Festivalul de Jazz de la Gărâna.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *