Există cazări superbe la preț corect și la noi. Pensiunea de vis, din inima naturii: 130 lei/camera
Există cazări superbe la preț corect și la noi. Pensiunea de vis, din inima naturii: 130 lei/camera

Există o vorbă: vrei ceva de calitate, trebuie să fii și dispus să plătești. Nu e, însă, întotdeauna, valabilă, cel puțin în ceea ce privește serviciile de cazare de la noi. Și asta pentru că am găsit pentru tine un loc tare, mai puțin știut, cu un raport preț-calitate, greu de refuzat: 130 de lei camera, pentru o noapte. Este un preț excelent dacă socotim că, practic, asta înseamnă 65 de lei/ persoană, locul în camera dublă, sub prețul pe care îl puteți obține la majoritatea hostel-urilor din străinătate. Și unde mai pui că este un loc numai bun pentru o evadare în mijlocul naturii, după perioada prin care am trecut cu toții. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe autentice, în natură și condiții bune, atunci veți fi omul potrivit la locul potrivit. Să mergem!

UNDE?
Pensiunea La Cheia Glogovei

Glogova, GORJ: la 341 km de București, la 338 km de Cluj, la 281 km de Timișoara, la 731 km de Iași

Ce-ai zice de câteva zile de relaxare, departe de aglomerația urbană, într-un peisaj ireal de frumos? La marginea unei păduri, departe de orice sursă de zgomot? La capătul satului Glogova, aflat la granița dintre Gorj și Mehedinți, vei găsi pensiunea “La Cheia Glogovei”. Este o cabană cochetă, modernă, curată, complet utilată, perfectă pentru cei care vor să trăiască în natură pentru câteva zile.

Pensiunea, care nouă de place tare mult, este perfectă pentru vremurile în care trăim. Este izolată, are doar patru camere, fiecare cu baie proprie, în total – 8 locuri – living, bucătărie complet utilată, foișor, grătar de grădină, biciclete, masă de tenis și Wifi. Pensiunea acceptă și vouchere de vacanță. Sună bine, nu-i așa? Prețul… îl știți deja: 130 lei / camera pe noapte. Atenție, locurile rămase libere pentru luna iulie și august se pot epuiza cu rapiditate.

Pentru disponibilitate și rezervări vezi: AICI!

Obiective turistice în apropiere:

– Mânăstirea Tismana: 20 km
– Podul lui Dumnezeu (Ponoarele): 12 km
– Stațiunea Bala: 18 km
– Cheile Sohodolului: 30 km
– Băile Herculane: 98 km

Vezi și Top 10 pensiuni de poveste din România, la preț corect: sub 130 de lei pe noapte, camera

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook