Calator in Bascheti

Iezer Venture, descoperă cea mai tare aventură în natură, aproape de București!
Iezer Venture, descoperă cea mai tare aventură în natură, aproape de București!

Știi acel moment când ai un dor de ducă și de aventură și nu prea știi unde să dai o fugă ca să te mai relaxezi după multele zilele petrecute în fața calculatorului sau la birou? Ei bine, astăzi, vă facem noi dor de ducă și vă arătăm cum poți avea experiențe de poveste, chiar în mijlocul naturii, aproape de București, într-un colț de rai mai puțin știut. Tot ce trebuie să faci este să-i cauți pe băieții de la ,,Iezer Venture”, care îți vor asigura atât porția de adrenalină, dar și drumeții de neuitat pe poteci sălbatice de munte.

Unde? La 2 ore distanță de București, în comuna Lerești, la nord de Câmpulung Muscel, la poalele Munților Iezer Păpușa.

Vă arătăm, acum, un loc mai puțin explorat, mai puțin promovat, dar care merită să fie pus pe harta turistică a României. Ați fost vreodată în Munții Iezer Păpușa ori în comuna Lerești din Argeș? Vei descoperi cu uimire peisaje naturale neștiute și oameni ospitalieri care îți vor pune pe masă tot ce au ei mai bun. Lăsăm fotografiile să vorbească de la sine despre pitorescul locului.

Vara aceasta chiar este momentul să descoperiți ce frumuseți nebănuite are să vă ofere zona Muscelului. Îndrăznește să ieși din tipare și să cauți destinații diferite de tot ceea ce ai încercat până acum. Și nu oricum. Eduard Șerbănoiu și Octavian Dascălu, doi tineri de-ai locului, îți propun o aventură de poveste. Chiar ei au pornit în aventura vieții lor și s-au gândit să scoată zona din anonimat din dragoste de natură și de aventură.

Au creat ,,Iezer Venture’’, un serviciu de activități montane, bine gândite și structurate pe experiențe diverse, astfel încât să vă puteți bucura de tot ce are să vă ofere partea aceasta idilică de Românie. Sunt tinerii care au venit cu viziunea de afară și vor să o aplice la noi, în România. Știu să facă turism de calitate, responsabil, și știu cum să vă facă să vă simțiți bine în vacanță. La ,,IezerVenture”, călătoriile încep doar pe crestele înalte și pe potecile de poveste. Haideți să pornim în aventură!

VEZI MAI MULTE AICI!

Ce ai spune să petreci o zi întreagă în natură, în care vei lua prânzul ca pe vremuri cu bucate tradiționale, în care vei admira peisaje numai bune de pus în ramă din zona Muscelului, de la stâna Strâmtu, de la barajul Râușor sau vei vedea animale sălbatice în mediul lor? Este escapada perfectă pe care o poți face ca să mai scapi din tumultul orașului și din nebunia vieții de zi cu zi. Atât tu, cât și copiii, cu siguranță, veți fi încântați de respiro-ul binemeritat pe care vi-l va da reîntâlnirea cu natura, cu viața simplă și adevărată.

VEZI MAI MULTE AICI!

Sunt trei pachete din care puteți alege, în funcție de aventura pe care vreți să o aveți. Puteți face doar off road de o zi sau puteți alege să vă cazați în zonă, la pensiunile partenere.

VEZI PACHETELE AICI!

1.AVENTURA OFF ROAD

Aventura Off Road include o plimbare în natură de o zi plus o masă la stână. Experiența va dura 6 ore. Prima oprire este la Barajul Râușor, situat pe Râul Târgului, la o distanță de 7,5 kilometri de satul Lerești și 14 kilometri de orașul Câmpulung Muscel. Vei avea posibilitatea de a face poze, cu adevărat, spectaculoase, de a te bucura de priveliște și chiar de a bea „cea mai bună” apă din lume, așa cum spun localnicii. Apoi, urmează vizita la Monumentul Eroilor, după care vei urca spre Stâna Strâmtu, într-un peisaj de poveste. Prânzul va fi la stâna Clăbucet, sus, la munte, unde te vei răsfăța cu cel mai gustos bulz ciobănesc făcut pe jar, cu slană pe băț și cârnăciori tradiționali. Acest pachet nu are inclusă nicio noapte de cazare.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

2. OFF ROAD + CAZARE

Traseul oferă aceeasi experiență off road inedită plus o noapte de cazare la pensiunea Amada sau la Cabana Prieteniei. Vei putea alege ce tip de cazare vrei, dacă vrei confort sau condiții rustice. Și în această aventură, te vei putea bucura de peisaje care îți vor tăia respirația, de adrenalină și de aer curat de munte. Sună bine, nu? Ca să nu mai spunem despre prânzul tradițional cu bucate bio, care îți vor readuce în minte gustul de altădată al copilăriei.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

3. OFF ROAD + 2 X CAZARE + TRASEU DE BICICLETE

Acesta este pachetul de top care vă va oferi o experiență completă în zonă. Pachetul include aventura de off road, două nopți de cazare cu mic dejun inclus la pensiunea Amada sau la Cabana Prieteniei, plimbare la cariera de piatră Mateiaș, dar și o aventură cu biciclete mountain bike, pe un traseu prin pădure special amenajat.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *