Calator in Bascheti

Am găsit cea mai faină cazare din Cluj, cu jacuzzi și priveliște de vis
Am găsit cea mai faină cazare din Cluj, cu jacuzzi și priveliște de vis

Noi iubim Clujul tare mult și ne place ca, din când în când, să mai ajungem în orașul de pe Dealul Feleacului și să vedem ce s-a mai făcut nou în zonă și să mai evadăm, cumva, din mult prea apăsătorul București. E un colț dintr-o Românie mai modernă, mai cosmopolită, mai normală. Ne plac locurile de cazare inedite de aici care arată ca afară.  Clujul este orașul cool, care s-a dezvoltat foarte mult în acest sens și oferă turiștilor mai mult decât o simplă cazare, ci experiențe în sine, de neuitat. Tocmai despre un astfel de loc fabulos, vrem să vă vorbim astăzi, din orașul nostru de suflet: ,,Executive Apartments”, unde veți vedea tot ce poate fi mai inovator în materie de design și de decorațiuni.

DESCOPERĂ CAZAREA PREMIUM CARE ÎȚI VA RĂSFĂȚA SIMȚURILE

Unde? Cluj Napoca, la 10 minute de centrul orașului

Îndrăznește să descoperi Clujul altfel decât să te cazezi la un simplu hotel, poate impersonal, poate nu chiar pe gustul tău. Mergi mai departe și cere mai mult de la vacanța ta sau de la călătoria de business atunci când ajungi în Cluj Napoca. ,,Executive Apartments” înseamnă, de fapt, patru apartamente, decorate diferit și cu tematici bine alese, tocmai ca să-ți dea sentimentul de relaxare, de bine, de bon vivre. Cum Clujul nu are prea multe spa-uri, așa le-a venit proprietarilor ideea să creeze un concept inovator de ,,apart hotel” cu jacuzzi.

Fie că îți este dor de zenul inegalabil al Asiei, fie că vrei să călătorești imaginar cu un avion vechi prin lume, ori vrei să descoperi minimalismul Japoniei chiar la tine în țară, apartamentele despre care vom vorbi, mai jos, vă pot purta pașii într-o lume atipică pentru România, o lume fascinantă cu arome asiatice condimentate cu accente moderne și culori calde. Gazdele sunt ospitaliere și vă vor pune la dispoziție tot ce ați putea avea nevoie. Haideți să descoperim o lume fascinantă care se ascunde în spatele ușilor închise!

VEZI MAI MULTE AICI!

1.Apartament cu specific thailandez, cu jacuzzi și vedere panoramică

Cum Asia încă nu s-a deschis pentru turiști, puteți avea sentimentul Thailandei chiar în mijlocul Clujului. De cum vei păși în apartamentul cu specific thailandez, prin decorațiunile specifice celei mai exotice și râvnite destinații din lume, vei avea sentimentul că ai aterizat în mijlocul Bangkok-ului.

Te vei putea bucura de facilități premium: o terasă privată de 160 de metri pătrați cu jacuzzi, punctul forte al locației și vei avea la dispoziție două dormitoare generoase și 2 băi.

Suprafața apartamentului este de 70 de metri pătrați și poate primi 4 turiști. Bucătăria este complet utilată, vei avea loc de parcare la subsol, într-un garaj subteran și conexiune wifi de mare viteză.

VEZI MAI MULTE AICI ȘI REZERVĂ DIRECT DE LA PROPRIETAR!

2. Apartament Aviator, cu jacuzzi și vedere panoramică

Este un apartament, de-a dreptul spectaculos, prin decorațiunile autentice: piese de mobilier unice, realizate chiar din bucăți de aeronavă și cu siguranță tot ambientul vă va da poftă de călătorit și vă va face să vă relaxați după plimbările prin Cluj sau întâlnirile de afaceri.

Apartamentul este situat la ultimul etaj al unei clădiri într-o zonă rezidențială din Cluj-Napoca. Și ceea ce este de remarcat este priveliștea pe care o ai de pe terasa privată (160 de metri pătrați) sau din jacuzzi. Imaginați-vă cum ar fi să vă relaxați seara aici la un pahar de vin. Sunt două dormitoare, două băi, iar proprietatea este potrivită pentru 4 turiști. La fel, veți avea și bucătărie utilată complet, dar și garaj subteran.

VEZI MAI MULTE AICI ȘI REZERVĂ DIRECT DE LA PROPRIETAR!

3. Apartament Golfer, cu jacuzzi și vedere panoramică

Poate, vreți ca locația în care vă cazați în Cluj, să arate deosebit. Dacă sunteți pasionat de sport, apartamentul Golfer vă va transpune direct, în lumea pasiunilor fără de sfârșit, pe terenul de golf. Ca și celelalte trei apartamente, locația este amplasată la ultimul etaj al unei clădiri într-o zonă rezidențială a orașului. Așa că și aici să nu ratați un răsfăț în jacuzzi sau o seară de leneveală pe terasa generoasă de 160 de metri pătrați. Este locul ideal să mai uiți de problemele de peste zi și să vezi cum soarele se lasă ușor peste oraș. Sună bine, nu?

VEZI MAI MULTE AICI ȘI REZERVĂ DIRECT DE LA PROPRIETAR!

4.Apartament japonez cu vedere panoramică

Dacă până acum nu ați văzut Japonia, nu-i nicio grabă. V-ați putea face o părere, dacă vă cazați în apartamentul japonez, special gândit să vă ducă cu gândul spre Țara Soarelui Răsare. Veți observa atenția la detalii și decorațiunile tematice, minimaliste, care vă vor da o stare de bine și de relaxare. Unitatea de cazare are 40 de metri pătrați și este compusă dintr-o baie, bucătărie complet utilată și poate primi doi turiști. Pont: de la balcon, priveliștea asupra orașului este incredibil de frumoasă.

VEZI MAI MULTE AICI ȘI REZERVĂ DIRECT DE LA PROPRIETAR!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *