Calator in Bascheti

În România, ca în satele fermecătoare ale Olandei. Lacul Verde, o cazare uimitoare de la noi
În România, ca în satele fermecătoare ale Olandei. Lacul Verde, o cazare uimitoare de la noi

Pare Olanda? Uită-te mai bine. E chiar la noi în România. O lume desprinsă parcă din povești ți se va deschide la Zahanaua, în Prahova. Este un resort superb, lângă un lac, te va duce cu gândul la superbele orașele de pe canalele din Țara Lalelelor și va face din vacanța ta, o experiență de neuitat. Gata bagajele? Pregătit de vacanță? Hai cu noi!

Unde?
Zahanaua, PRAHOVA: la 79 de km de București, la 118 km de Brașov, la 367 km de Iași, la 390 km de Cluj, la 524 km de Timișoara

Când am dat prima oară de acest loc, mai puțin știut, am zis ”wow, avem așa ceva în România?”. Apoi ne-am întrebat dacă nu cumva am dat de un ”fake news”, atât de tare ne-a uimit conceptul acesta unic, care nu seamănă cu nimic din ce am văzut până acum, și am cam luat la pas țara aceasta. Da, locul acesta este chiar în România, aproape de Ploiești, iar pe noi ne-a dus cu gândul la Olanda și ale ei sate fermecătoare, înconjurate de ape.

Atât vibe-ul resortului, lacul din jurul lui, cât și arhitectura construcției, înaltă și din cărămidă, seamană cu casele din Țara Lalelelor. Este o atmosferă romantică, în mijlocul naturii, boemă, cool, luxoasă. Te va face să uiți de agitație, stres și perioada asta ciudată, prin care cu toții trecem.

Ce am găsit la Lacul Verde Resort? Un mix perfect între natură pură si super confort, o oază de liniște, cu cascade și lebede, perfectă, pentru cei care caută relaxarea în natură, dar și servicii premium. Camerele sunt luxoase, spațioase și sunt pentru toate buzunarele. Sunt clasificate pe patru niveluri de preț: economy, twin, queen și king.

Vezi cât costă o noapte de cazare, în acest loc superb: AICI!

Ce poți face aici?

– E locul perfect pentru familiile cu copii, resortul având amenajat și un loc de joacă pentru copii;
– O plimbare în natură, pe aleile resortului, e o experiență în sine;
– Încearcă restaurantul cu preparate ”fine dining”.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

Pont: pentru gurmanzi există și un restaurant luxos, amplasat chiar pe malul lacului, cu mâncare a cărui gust te va uimi.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *