Calator in Bascheti

Land of Legends – o destinație uimitoare, cu aventură și adrenalină, aproape de România
Land of Legends – o destinație uimitoare, cu aventură și adrenalină, aproape de România

Ce ai spune să ai parte de o aventură incredibilă, la o oră și jumătate de zbor de România? Dacă ai copii sau dacă ești mare fan al adrenalinei, aici este locul unde trebuie să vii: Land of Legends, din Antalya, Turcia, tărâmul legendelor și al distracției pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Hai să descoperim împreună magia Land of Legends!

LAND OF LEGENDS – DISNEYLAND-UL TURCIEI

Unde? Belek, Antalya, Turcia

Land of Legends este cel mai mare parc de distracții al Turciei, gândit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Sunt de la tobogane enorme, ciocane rotitoare, aqua park-uri cu valuri artificiale, numeroase piscine până la parcuri de aventură, cu cel mai înalt roller coaster din Turcia: 62 de metri, care atinge o viteză de 115 kilometri la oră.

Pe noi ne-a impresionat. Merită să vii la Belek, pentru o zi plină de adrenalină. În afara parcului tematic, există și o zonă superbă de shopping cu magazine de brand, dar și cu un mic canal, unde te poți plimba cu barca pentru 19 euro de persoană. Cel mai bine ar fi să veniți aici, seara, când se aprind miile de luminițe. Este o feerie.

Vezi hoteluri superbe din Antalya, vezi AICI!

Ce poți să faci în Land of Legends?

Fie că ești copil sau adult, îți vei găsi numeroase atracții și activități ca să ai o zi de neuitat. Da, o întreagă zi sau chiar mai multe, pentru că nu vei reuși să bifezi toate zonele din parc. Noi am stat aici vreo 4 ore și am simțit că nu am văzut mare lucru. Iată mai jos cele mai populare atracții din Land of Legends:

1. Parcul Acvatic: Este un parc acvatic tare frumos, cu tot ce ți-ai putea dori: de la tobogane imense, piscine numeroase, cu palmieri, până la zone de relaxare, unde poți să stai liniștit și să savurezi un cocktail. Sunt peste 2000 de metri pătrați de piscine. Există și o piscină enormă, cu valuri artificiale.

2. Parcul de Distracții: Vrei adrenalină? Atunci aici este locul tău. Sunt mai multe roller coastere, pentru cei super curajoși, imaginează-ți cum este să zbori pe șine, cu capul în jos, la mare înălțime, cu peste o sută de kilometri la oră, pe Hyper Coaster, linie lungă de 1287 de metri sau cum cobori rapid pe Typhoon Coaster cu 86 de kilometri la oră și intri în apă. Este și roată panoramică – Sky Fighter, Twister – cobori rapid într-o cascadă de rotiri, de la 9 metri, Tagada – o placă rotitoare și multe alte distracții pentru care ai nevoie de stăpânire de sine și sânge rece.

Vezi hoteluri superbe din Antalya, vezi AICI!

3. Dolphin Kingdom: Parcul de distracții este renumit pentru spectacolele incredibile cu delfini, unde turiștii pot admira acrobații, săriturile în apă, etc.

4. Teatrul de varietăți: Și dacă tot sunteți aici, să nu ratezi spectacolele uimitoare de dans, muzică și acrobații, realizate de artiști talentați în producții spectaculoase.

5. Zona de shopping: În afara parcului, există mai multe magazine, unde vizitatorii pot găsi o gamă variată de produse, de la suveniruri până la branduri de renume.

6. Zona de restaurante și cafenele: Tot aici, sunt numeroase restaurante, cafenele și terase. Vă recomandăm restaurantul Nemo, cu rezervare prealabilă, unde poți lua masa admirând rechinii din acvariile uriașe.

Pe lângă atracțiile sale, Land of Legends oferă și spații de joacă pentru copii, servicii de închiriere de cărucioare și alte facilități pentru a avea tot confortul.

Vezi aici și alte atracții uimitoare din Antalya

Cât costă?

Pentru un adult, intrarea pentru o zi întreagă costă 100 de dolari si puteți cumpăra biletele online. Sunt și pachete pentru grupuri, familii sau pentru mai mulți prieteni, cu reduceri semnificative.

Bine de știut:

-Parcul se întinde pe o suprafață de 630.000 de metri pătrați.
-Verificați orarul de funcționare al atracțiilor, pentru că diferă de la una la alta.
-Vara este foarte cald, cel mai bine ar fi să veniți aici la început de sezon.
-Băuturile și mâncarea în parc se plătesc separat.

Unde te cazezi?

Te poți caza chiar în Land of Legends – la hotelul de cinci stele, Kingdom Hotel. Sunt 380 de camere luxoase, 20 de apartamente și un apartament premium.
Pont: cine se cazează în lanțul de hoteluri Rixos, are intrarea gratuită la Land of Legends.

Pentru disponibilitate și preț, vezi AICI!

Mai multe hoteluri superbe din Antalya, vezi AICI!

Călătorii inspirate vă dorim!

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *