Calator in Bascheti

Loc nou uimitor. Cazarea din România, cu piscină infinită, unde te vei simți ca în Bali
Loc nou uimitor. Cazarea din România, cu piscină infinită, unde te vei simți ca în Bali

Știi momentul acela când vrei să fugi undeva departe și cauți zile întregi un loc care să fie pe sufletul tău și nu știi ce să alegi și unde să te duci? Acel loc altfel, care să fie mai mult decât o cazare, o experiență pe care să n-o uiți prea curând. Îți propunem acum un resort nou-nouț, de care nu credem că ai auzit, dar care arată ca afară… sau am îndrăzni noi să spunem că e chiar mai frumos decât ce am văzut noi în străinătate. Se numește ,,Panoramic Colibița” și-l găsiți în Alpii României, în Bistrița-Năsăud, în localitatea cu cel curat aer din țară. Este locul perfect să ajungi iarna sau vara, pentru că au piscină încălzită tot timpul anului.

Unde? Colibița, Bistrița Năsăud: la 165 km Cluj, la 489 km de București, la 285 km de Iași.

Colibița este una dintre cele mai spectaculoase destinații de vacanță din România. I se spune și “litoralul de la munte” și asta pentru că aici vei respira aer curat de munte, iar lacul imens te va duce cu gândul la mare. Colibița și-a câștigat renumele, în ultimii ani, de Alpii României, după ce un studiu a arătat că, dincolo de priveliștea care îți taie respirația, este unul din puținele locuri din România, unde aerul concurează la puritate cu cel din Alpi. Acesta ar fi similar cu cel din Alpi, la cota de peste 2000 de metri altitudine.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

În acest paradis , am găsit Panoramic Colibița. Pe noi ne-a uimit amplasarea pe nivele, pe un deal din zonă, care te va lăsa să admiri, din orice punct priveliștea panoramică asupra Lacului Colibița. E un resort nou-nouț, la standarde de calitate cum rar găsești în România, care îți va oferi relaxarea de care ai nevoie. Punctul forte, pe lângă interiorul cu design superb, actual, este piscina infinită, care îți dă senzația că se unește cu lacul, așa cum doar în țări exotice ca Bali mai poți să vezi. Piscina este încălzită la 40 de grade, atât iarna, cât și vara. Resortul are un restaurant, loc de joacă pentru copii, sală de cinema, jacuzzi-uri, dar și o sală de conferință.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

ALTE CAZĂRI INEDITE ÎN COLIBIȚA

1. TANNA DELL LUPO

În ultima perioadă, pe lângă resortul Panoramic, în Colibița, au apărut mai multe cazări speciale, de care te vei îndrăgosti. Una dintre ele este Tanna Dell Lupo, un A-house ca la carte, cu un perete mare de sticlă, care te va lăsa să te bucuri de peisajul superb din zonă.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI

2. TURQUOISE HOUSE

O pensiune tare faină unde să te cazezi în Colibița este și ,,Turquoise House’’. Locul arată ca un tablou și îți va oferi o priveliște incredibil de frumoasă asupra lacului și împrejurimilor. În plus, piscina panoramică este atuul locului, unde vei face fotografii perfecte pentru Instagram.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI

PENTRU DISPONIBILITATE, PREȚ ȘI ALTE POSIBILITĂȚI DE CAZARE ÎN COLIBIȚA VEZI: AICI

CAZĂRI CU PISCINE INFINITE DE POVESTE PENTRU VACANȚA DE VARĂ

1. PENSIUNEA ALEXANDRA

Unde? Divici, Caras Severin: la 153 de km de Timișoara, la 492 de km de București, la 398 de km de Cluj

Celor care caută o escapadă de poveste, în Banat, le recomand Pensiunea Alexandra, situată lângă localitatea Divici, la 11 km de Baziaș, unde Dunărea intră pe teritoriul României. Locul oferă o piscină sezonieră în aer liber, cu vedere spre munte. Doar Dunărea pe care o vei putea admira chiar de pe șezlong, te va face să nu crezi că ai ajuns în vreo țară exotică, piscina fiind decorată cu palmieri, exact ca în Spania sau Portugalia.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI

2. PISCINA PĂ COASTĂ – PĂSTRĂVĂRIA MARA

Unde? Mara, Maramureș: la 186 de km de Cluj, la 400 de km de Timișoara, la 375 de km de Iași, la 639 km de București.

Dacă ajungeți în Maramureș nu trebuie să ratați ,,Piscina pă Coastă” sau ,,raiul de pe acoperișul lumii”, pe care dacă o vezi, n-ai crede că este în România. Așa cum ne place nouă să spunem: “Bali? Nu! Dubai? Nu!”. Este chiar în Maramureș și este, poate, cel mai spectaculos și mai neașteptat loc, unde vă puteți răcori vara aceasta.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI

3. CASTELNOR

Unde? Păltiniș, Sibiu: la 298 de km de București, la 177 km de Cluj, la 282 km de Timișoara.

Aproape de Păltiniș, veți descoperi superbul resort de la Castelnor. E un loc care te va uimi, din orice colț al complexului te vei afla. Atuurile acestui loc sunt piscina exterioară, de tip infinity și piscina-jacuzzi, cu un view superb spre munte.

 

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *