Am fost, zilele trecute, la munte, aproape de București, și vrem să îți povestim despre o cazare inedită, tare frumoasă, potrivită pentru zilele răcoroase care ne bat la ușă. Ne bucură faptul că pe harta turistică a României apar astfel de proiecte îndrăznețe, făcute de tineri cu inițiativă și curaj, care aduc un aer proaspăt în industria ospitalității de la noi. Se numește ,,StockEstate Moieciu’’, un loc de poveste, unde trebuie să ajungeți toamna aceasta, pentru că ruginiul frunzelor îți va da acel farmec aparte și nu te vei mai sătura să privești tabloul naturii din piscina încălzită. Hai să o descoperim împreună! Pont: Avem și o surpriză pentru tine. Vezi mai jos. (P)
Stock Estate Moieciu – cabana unde trebuie să ajungi toamna aceasta
Cabană cu piscină exterioară încălzită și iarna, aproape de București.
Unde? Moieciu de Jos, Brașov – la 190 de kilometri de București, la 320 kilometri de Cluj, la 414 kilometri de Timișoara, la 341 kilometri de Iași, la 33 kilometri de Brașov.
,,StockEstate Moieciu’’ este locul pe care l-am descoperit, întâmplător, în călătoriile noastre prin țară și ne-a plăcut foarte mult. Priveliștea de vis, pe care o ai din piscina infinity spre Munții Bucegi și spre satele răsfirate în vale, ne-a rămas în minte și am zis să revenim. Ai senzația că te-ai afla deasupra norilor, într-un colț de rai, în mijlocul naturii.
Interiorul este decorat cu mult lemn și în culori calde, cu geamuri generoase, care te lasă să admiri în voie culorile naturii, în orice anotimp. Este o cabană premium, potrivită pentru prietenii care vor să petreacă zile relaxante la munte. Sunt șapte dormitoare cu pat matrimonial, cu baie proprie fiecare, un living generos, cu o bucătărie complet utilată. Ai și loc de grătar, foișor și o terasă imensă. Capacitatea locației este de 14 persoane și se închiriază integral.
Am revenit, zilele acestea, la Moieciu, nu ca să filmăm, ci să ne relaxăm și să stăm cu prietenii, pe care nu i-am văzut demult, la un film bun. Ocazia perfectă ca să testăm noul proiector smart The Freestyle Gen.2 de la Samsung. Este ușor, compact, are doar 0,7 kilograme, fără baterie, și îl putem lua oriunde cu noi, într-un simplu rucsac.
Așa avem propriul televizor portabil, chiar și în cele mai izolate cătune unde ajungem. Să vă spunem și câteva lucruri tehnice, pe care le-am observat și care te ajută în călătorii: ecranul se reglează automat, telecomanda este sustenabilă, se încarcă solar, bateria externă portabilă ține până la trei ore de vizionare non stop, iar sunetul clar, premium, 360 de grade, ca la un cinema adevărat.
Și nu doar atât. Ceea ce ne-a plăcut foarte mult, este faptul că îți poți face propria sală cinema oriunde ai fi, pe diferite suprafețe, chiar și în vârf de munte, pentru că proiectorul este flexibil, se poate roti până la 180 de grade.
L-am testat și la o altă cazare de poveste, deschisă, recent, la Bran – ,,Norma Bran’’, chiar din jacuzzi, și am proiectat video-urile pe acoperișul cabanei. Da. Ați citit bine. Pe acoperiș. S-a văzut perfect, pentru că The Freestyle Gen.2 are o imagine cu rezoluție FHD. Ne-am făcut un ecran mai mare, de un metru, și a fost o seară tare faină, unde cuvântul de ordine a fost ,,distracția’’. Poți să-ți faci un ecran chiar și de 2,50 metri. Pe scurt, ne-a convins. Este gadgetul care nu ne va lipsi din bagajul de mână.
Cum funcționează proiectorul The Freestyle Gen.2 de la Samsung
Este simplu de folosit, la fel ca un televizor. Ne-am descărcat aplicația SmartThings de la Samsung în telefon, am conectat printr-un simplu click proiectorul și am avut surpriza să găsim toate aplicațiile pe care le aveam și acasă pe televizor: de la Netflix, YouTube până la Spotify și HBO. Te poți conecta și prin Bluetooth sau micro HDMI. Aplicația o poți descărca, gratuit, atât din Magazin Play, cât și din App Store.
Super pont pentru voi: Folosește codul CIB10 și ai 10 la sută reducere pentru proiectorul The Freestyle Gen.2! Codul se aplică în coș, după ce produsul este adăugat.
Vezi AICI cum îl puteți comanda și cât costă!
Cum ajungi la StockEstate Moieciu?
Din București, am făcut două ore și cincizeci de minute până la Moieciu de Jos. Am plecat spre munte, în timpul săptămânii, aproape de prânz, ca să evităm aglomerația de pe Valea Prahovei.
Obiective turistice în Moieciu
Ce poți face în zonă?
Zona Moieciu-Rucăr-Bran îți oferă peisaje ireal de frumoase spre Munții Bucegi și spre Munții Piatra Craiului. Comunele Cheia, Drumul Carului, Moieciu de Sus, Moieciu de Jos, Peştera şi Măgura sunt cele mai vizitate de turiști, pentru că oferă acces rapid spre toate obiectivele turistice, în plus, ai mâncare locală tare bună și te poți relaxa în natură.
Drumeții în Bucegi;
Drumeții în Piatra Craiului;
Drumeții în jurul comunei Moieciu de Jos;
Parcul Natural Bucegi;
Peștera Liliecilor;
Cheile Grădiștei;
Cetatea Râșnov;
Castelul Bran;
Satul Peștera;
Satul Măgura;
Rezervația bio-ecologică Cheile Moieciului;
Rezervația Paleontologică – Vama Strunga;
Peștera Dâmbovicioara.
(în foto: Norma Bran)
#Samsung #TheFreestyle
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.