Calator in Bascheti

Locul din România, cu piscină de vis, pentru o vară târzie la mare
Locul din România, cu piscină de vis, pentru o vară târzie la mare

Știm că vă este greu să vă despărțiți de vară și că o rugați să mai stea puțin. Nu? Uite, că septembrie e blând cu noi și vremea este numai bună pentru câteva zile la mare.

Și dacă tot a început programul “Litoralul pentru toți”, ce spuneți de o escapadă la mare cu prețuri bune? Sunt doar 49 de hoteluri din Jupiter, Neptun, Olimp, Venus, Saturn, Eforie Nord, Mamaia și Mangalia înscrise în program. Hotelierii promit prețuri wow, începând cu 50 de lei noaptea de cazare. Nu toate pensiunile din program au servicii la standardele la care v-am obișnuit, dar sunt unele oferte pe care merită să le încercați.

OFERTĂ ÎN PROGRAMUL “LITORALUL PENTRU TOȚI”

Hotel G.G. Gociman, Mamaia

Dintre toate ofertele, cea care ne-a atras atentia a hotelului de patru stele, Gociman. Noi am ajuns aici la începutul sezonului de vară și chiar ne-a plăcut liniștea locului. Deși ești foarte aproape de plajă, totuși, te poți bucura în tihnă de un apus de soare superb peste lacul Siutghiol. Ceea ce ne-a uimit aici e piscina de tip infinity, care îți dă senzația că se unește cu lacul.

CÂT COSTĂ?
Prețul e chiar bun. Un sejur într-o cameră economy, de 6 nopți, în perioada 9 – 30 septembrie, costă 538 de lei de persoană, cu mic dejun inclus. Mai multe informații despre oferta la Gociman, dar și despre alte hoteluri înscrise în program le găsiți pe litoralul românesc.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *