Calator in Bascheti

O minune de cazare. Descoperă locul unic în România, unde poți să-ți auzi gândurile bune.
O minune de cazare. Descoperă locul unic în România, unde poți să-ți auzi gândurile bune.

Vrei să încerci o cazare diferită de tot ce ai văzut până acum? Există și la noi în România proiecte special gândite ca să ofere tot confortul turistului în căutare de inedit și de noutate și care pot rivaliza chiar și cu cele din străinătate. Recent, în Mărginimea Sibiului, s-a deschis un sat de vacanță uimitor, eco și sustenabil, care vă vă uimi, cu siguranță. Haideți să-i trecem pragul împreună!

PORTAL GREEN VILLAGE – SATUL DE VACANȚĂ PREMIUM DIN MĂRGINIMEA SIBIULUI

Unde? Strada Utea, Sibiel, județul Sibiu, la 225 de kilometri de București, la 25 de kilometri de Sibiu.

Zona Sibiului este recunoscută pentru frumusețea peisajelor, pentru satele frumoase, cu case săsești, de poveste, pe care merită să le puneți pe lista de călătorii, dar, mai ales, pentru bucatele delicioase și ospitalitatea oamenilor, iar Sibielul este acel loc care încă și-a mai păstrat autenticitatea, tradițiile și moștenirea culturală.

Dacă simțiți nevoia să evadați în natură și să vă deconectați de la tot ce înseamnă tumultul orașului, ,,Portal Green Village’’ din satul Sibiel este locul potrivit unde să vă trageți sufletul și să vă relaxați așa cum se cuvine.

Sunt 8 bungalouri premium, construite în armonie cu mediul înconjurător, aproape de pădure, care vă vor oferi un sejur de vis. Puteți lua aici și masa, aveți la dispoziție și servicii de wellness pentru adulți, cu saună, ciubăr și zonă de relaxare.

Pentru prețuri și disponibilitate vezi AICI!

Locul este special gândit să vă învețe cum să trăiți încet, fără viața pe grabă și cum să vă bucurați de tot ce are să vă ofere pământul. Bucatele sunt făcute din ingrediente locale și naturale, luate de la producătorii certificați din zona Sibiului.

Interiorul celor 8 bungalouri este primitor, cu un design minimalist și cald, cu elemente de lemn, astfel încât să vă ofere clipele de relaxare la care visați. Sunt dotate și utilate complet, iar ceea ce este surprinzător aici este peretele de sticlă generos care te va lăsa să admiri în voie peisajul de poveste. Este spațiul perfect care te va îmbia la visare și la meditație.

Pentru prețuri și disponibilitate vezi AICI!

,,Portal Green Village,, este pet friendly, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu cine lăsați animalul de companie, ci puteți chiar să-l aduceți aici, cu o rezervare făcută în prealabil.

Procesul de check-in și check-out este automatizat, veți primi un cod de acces atunci când vă veți întregistra online și astfel nu veți lua contact cu proprietarii.

Pentru prețuri și disponibilitate vezi AICI!

CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?

– Drumeții în natură;
– Yoga;
– Muzeul icoanelor pe sticlă;
– Lunca Sibielului;
– Dealul Cetatea;
– Biserica Sfânta Treime.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *