Calator in Bascheti

Ofertă de Paște în superba Roma: 690 lei (4 nopți, zbor și cazare)
Ofertă de Paște în superba Roma: 690 lei (4 nopți, zbor și cazare)

Cauți o ofertă de vacanță de Paște la un preț decent? Vă spunem că e aproape imposibil de găsit, costul biletelor de avion, dar și cel al cazării fiind unul piperat în această perioadă. Și, totuși, am găsit o ofertă la preț bun, într-un loc superb. Vă propunem o călătorie de Paște într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii. Romana sau Cetatea Eternă, cum i se mai spune, este o destinație de vacanță, încărcată de istorie, dar și cu o viață de noapte electrizantă, de încercat măcar o dată în viață.

Perioada de călătorie: 16 – 20 aprilie
Zborul este cu Ryanair, iar perioada de călătorie este una avantajoasă: plecare joi seara la ora 21.50, astfel că veți câștiga o zi.

VEZI OFERTA DE ZBOR AICI:

UNDE TE CAZEZI ÎN ROMA?

Cazările la Roma nu sunt deloc ieftine, mai ales în perioada aceasta. Am găsit însă un bungalow cu raport preț calitate excelent. E un loc curat, cu mijloc de transport în comun care circulă la interval de aproximativ 30 de minute și pe care îl veți lua chiar din fața proprietății.

VEZI OFERTA DE CAZARE AICI!

VEZI ȘI ALTE OFERTE DE CAZARE AICI!

De reținut:
***Prețul ofertei pentru o persoană e calculat din prețul biletului de avion + jumătatea din costul cazării, pentru 4 nopți
***În prețul biletului de avion e inclus un bagaj de mână mic (de tip laptop)
*** Oferta este de tip „Do it yourself”. Pretul se poate modifica dupa momentul publicării articolului. 

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *