Calator in Bascheti

Paradisul ascuns sub stâncă: piscina de vis, cu apă caldă și iarna
Paradisul ascuns sub stâncă: piscina de vis, cu apă caldă și iarna

Vrei o vacanță fără aglomerație, într-un peisaj de vis, cu piscină exterioară inedită, aflată sub o stâncă și încălzită chiar și iarna? Îți arătăm un loc superb, departe de tot și toate, aflat chiar în mijlocul naturii. Poate fi escapada perfectă, pe timpul verii toride din orașe. Hai să descoperim locația împreună! 

PENSIUNEA APUSENI WILD – COLȚUL DE RAI DIN MUNȚI

Cazare cu piscină încălzită la preț bun

Unde? Pensiunea Apuseni Wild, Remeți, Bihor.

Așezată la poalele muntelui, chiar sub o stâncă, ,,Apuseni Wild” te va uimi cu frumusețea și sălbăticia naturii, fiind, din punctul nostru de vedere, una dintre cele mai pitorești pensiuni din Apuseni. Este locul perfect unde să-ți mai tragi sufletul, să te relaxezi și să-ți încarci bateriile, departe de agitația orașului. Pensiunea Apuseni Wild se află la 87 km de Oradea și la 100 km de Cluj, în Remeți, județul Bihor.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi aici! 

Este o pensiune cu camere amenajate modern și cu mult bun gust, care te va surprinde prin amplasare, prin panorama splendidă asupra Văii Iadului, dar și prin facilități. Experiența care te va uimi aici este piscina săpată chiar sub o stâncă, funcțională chiar și pe timpul iernii (acoperită). Mai mult, de la pensiune, poți porni în câteva drumeții pe munte sau excursii off road.

Vezi cât costă o noapte de cazare, aici! 

 

Locația are și saună, butoi cu apă fierbinte, loc de relaxare, cu masaj și un restaurant cu priveliște de vis spre Valea Iadului, cu o mâncare foarte bună. Printre facilități se mai numără sală de jocuri și sala de conferințe. Sunt 17 camere: de la apartamente până la camere duble. Turiștii cazați aici au acces gratuit la spa și la piscină.

Vezi cât costă o noapte de cazare, aici! 

Ce poți face în zonă? 

  • Rafting pe râul Criș;
  • Speologie în zona Șuncuiuș;
  •  Trasee montane;
  •  Parcul Național Padiș, aflat la 58 de kilometri distanță;
  • Satul tradițional Roșia;
  • Moara de apă din Roșia;
  • Peștera cu Cristale;
  • drumeții;
  • echitație.

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *