Paște de poveste, în litoralul de la munte, la preț de nerefuzat (450 lei: 3 nopți, mic dejun, cină festivă)
Paște de poveste, în litoralul de la munte, la preț de nerefuzat (450 lei: 3 nopți, mic dejun, cină festivă)

Satul Cinciș înseamnă, astăzi, un lac imens, cu o poveste incredibilă. Acum mai bine de 50 de ani, cinci sate au fost înghițite de ape, cu tot cu case, iar 500 de oameni au fost nevoiți să se mute. Și asta, ca să facă loc unui lac, pentru Combinatul Siderurgic de la Hunedoara. Acum, zona e una extrem de frecventată de turiști, fiind construite, în ultimii ani, mai multe pensiuni și case de vacanță cu piscină, absolut superbe. Priveliștea este poveste, indiferent de locul unde te afli.

În acest rai pe pământ, puteți petrece sărbătorile Pascale. Am găsit o ofertă, la un preț bun, la una dintre pensiunile, pe care noi vi le-am mai recomandat, în topurile noastre. Complex Ovi/Hotel Diamond este cotat la 4 stele, este situat chiar pe marginea lacului și are una dintre terasele și piscinile cu cel mai spectaculos view, încercate până acum de noi.

 

CÂT COSTĂ?

Costul sejurului este de 450 lei de persoană. Sejurul include 3 nopți de cazare, în perioada 17 – 20 aprilie, cu mic dejun și cina festivă de Paște incluse. La masa de Paște nu vor lipsi specialități tradiționale precum: ouă roșii, ciorbă, drob și friptură de miel, cozonac și vin roșu.

UNDE?

Cinciș, Hunedoara: la 30 km până la Parcul Național Retezat, 5,9 km până la Castelul Corvinilor, 7,5 km până la Mânăstirea Prislop.

CUM AJUNGI CU MAȘINA LA CINCIȘ
Traseu din București, în Hunedoara: Pitești, Sibiu, Sebeș, Orăștie, Hunedoara (5 ore și 35 de minute)
Traseu din Cluj, în Hunedoara: Turda, Sebes, Calan, Cincis
Traseu din Timișoara, în Hunedoara: Recaș, Deva, Hunedoara (2 ore și 40 de minute)

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook