Pensiunea superbă din România, unde Crăciunul chiar are farmec
Pensiunea superbă din România, unde Crăciunul chiar are farmec

Mai știți cu câtă nerăbdare așteptam Crăciunul atunci când eram mici? Timpul trecea, parcă, prea încet și aveam senzația că mai este o veșnicie până în decembrie – vremea aceea faină a colindelor, a mirosului de cozonac aburind scos de mama din cuptor, a brazilor cerniți de alb, dar, mai ales, visam la acea seară magică, atunci când Moșul cel misterios se strecura pe nevăzute și ne lăsa cadourile sub brad. Vreți să ne întoarcem în copilărie? Vă este dor de magia acelor ani? Haideți, sâmbătă, 14 decembrie, la Cerdacul cu Lavandă, la un târg de Crăciun inedit!


Crăciunul se simte cu toată inima la Cerdacul cu Lavandă, căsuța albastră, atât de dragă nouă. Aici, se țese, an de an, în preajma sărbătorilor de iarnă o poveste cu aromă de Provence și de Crăciun autentic românesc.
Sunteți așteptați să-i treceți pragul căsuței cu porți albastre și să descoperiți un univers care vă va purta înapoi în copilărie. Nimic nu se compară cu orele petrecute la gura sobei din Cerdac sau cu poveștile de lângă focul de tabără în timp ce sorbiți din vinul fiert cu lavandă, portocale și mirodenii.

Veți degusta bunătăți de casă și vă veți bucura de toate cadourile pregătite cu drag în atelier de Simona Măricean, cea care a creat acest concept unic: Cerdacul cu Lavandă.


Cerdacul cu Lavandă este colțul de rai, unic, creat de Simona Măricean, femeia care a crezut în visul ei: acela de a aduce turiști la Brebi, un sat, până mai ieri, necunoscut. Cu multă muncă, Simona a reușit să facă unul dintre cele mai spectaculoase locuri din inima Transilvaniei.

Și-a pus la bătaie toți banii câștigați, cu greu, în străinătate, și a mizat pe o carte riscantă. A cumpărat o casă veche de 100 de ani, aproape prăbușită, și a transformat-o în cea mai căutată cazare exclusivistă din zonă.


Puteți descoperi locul acesta tare fain, chiar sâmbătă, când Simona vă invită să-i treceți pragul și să luați parte la evenimentul inedit al anului: Târgul de Crăciun de la Cerdacul cu Lavandă, ediția a III-a. E o ocazie unică să vedeți Cerdacul îmbrăcat în haine de iarnă, pentru că este închis pentru turiști în sezonul rece, își deschide porțile doar în acest weekend.


UNDE?
Cerdacul cu Lavandă, Brebi, Sălaj.

CÂND?
Sâmbătă, 14 decembrie 2019, de la 11:00 – 17:00.

CE AI DE VĂZUT?

Cerdacul cu Lavandă este situat la:
• 13 km de Gradina Botanică din Jibou
• 7,2 km de Castrul Roman Polorissum
• 26 km de Rezervația Naturală Someș

CUM AJUNGI?
• Cu mașina: la 537 de km de București, 91 de km de Cluj, 303 km de Timișoara, 429 de km de Iași
• Cu trenul: București – Jibou

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook