Câștigă un weekend de poveste, pentru două persoane, în Delta neștiută a României
Câștigă un weekend de poveste, pentru două persoane, în Delta neștiută a României

Vă mulțumim de 1 milion de ori! Pentru că am ajuns la #1milion de cititori, în luna ianuarie, pe blog, vrem să vă răsplătim și să vă mulțumim. Împreună cu Resort Casa Comana vă facem o surpriză și vă trimitem în vacanță. Îți spunem mai jos tot ceea ce trebuie să faci ca să te înscrii la concurs.

UNDE?

Resort Casa Comana, la 35 de kilometri de București

Este un loc mirific care ne-a plăcut tare și unde ne-am întors, de fiecare dată, ca să mai respirăm aerul curat de la țară și să ne simțim în vacanță, deși aproape de casă. Ai multe de făcut aici, ca să-ți abați gândurile de la viața ta de orășean pus pe fugă. De exemplu, nouă ne place să ne plimbăm prin Parcul Natural Comana, să stăm la o poveste pe malul Deltei Neajlovului și să înnoptăm la Casa Comana, unde știm că, de fiecare dată, ne așteaptă o masă bună, ca la mama acasă, dar și o cazare autentic românească.

CE CÂȘTIGI?

*** Sunt 2 nopți de cazare, în cameră dublă, pentru 2 persoane, în perioada 14 – 16 februarie.

*** O cină romantică cu specific iberic, în data de 15 februarie, atunci când are loc o petrecere specială în restaurantul pensiunii: seară spaniolă

*** mic dejun inclus

*** acces gratuit la SPA (saună, jacuzzi, sală de fitness)

CE TREBUIE SĂ FACI?

1. Dă share la postarea despre concurs, pe butonul de share de la finalul articolului sau la postarea de pe pagina de Facebook Călător în Bascheți.

2. Concursul se desfășoară pe contul de Instagram Călător în Bascheti, începând de azi până pe 9 februarie. Intră acum AICI (pe contul Călător in Bascheti de Instagram) și urmează instrucțiunile.

Succes vă dorim și călătorii inspirate!

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook