Rețete de altădată, gătite ca niciodată. Ciorbă de porc cu afumătură
Rețete de altădată, gătite ca niciodată. Ciorbă de porc cu afumătură

Ne place să vă surprindem. Asta ne-am dorit încă de la lansare și tot asta vrem să facem și în 2020. Așa că avem o super veste pentru voi. Am lansat o nouă rubrică: “Gastrobascheți | Rețete de altădată, gătite ca niciodată”. Vă promitem o călătorie gastronomică, prin România magică, în care vrem să scoatem la lumină tot ce pun românii mai bun pe masă: din Maramureș, în Bucovina, din Oltenia până în Banat și din Dobrogea până în Muntenia.

Primul episod este o colaborare cu misterioșii de la GastroNomNom, singurul canal de YouTube cu rețete 4K din România. E o pereche de mănuși negre și dibace care face minuni atât cu lingura, cât și cu camera. Sunt un fel de Carla’s Dreams gastronomici, pentru că nu și-au dezvăluit identitatea. Nici măcar nouă! Dar ceea ce fac în bucătărie e wow.

Azi vă propunem un preparat simplu, dar foarte gustos: ciorbă de porc cu afumătură. Am reușit să aflăm un lucru, via WhatsApp – e rețeta mamei GastroNomNom. Urmăriți video-ul de mai jos, că e fain tare.

Alte preparate gustoase puteți găsi AICI!

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook