România e magică. Locul de poveste, din inima munților, cu un peisaj de vis
România e magică. Locul de poveste, din inima munților, cu un peisaj de vis

Vremurile sunt cum sunt și trebuie să avem grijă de noi, mai ales, dacă vrem să călătorim ca să ne mai relaxăm după acest an, care a venit peste noi cu problemele lui neașteptate. De aceea, vă arătăm, astăzi, un loc tare frumos, care se potrivește de minune cu timpurile acestea. Ce ați spune să mergeți la munte, dar nu în felul clasic, la pensiuni sau hoteluri, ca până acum, ci să îndrăzniți să rezervați și o cazare individuală, unde veți fi doar voi și cu cei dragi? Doar așa vă veți simți în siguranță și vă veți putea bucura de peisajele de vis și de aerul tare de la munte. Trebuie să călătorim responsabil și să nu ne oprim în loc, ci să găsim soluții sigure ca să ne bucurăm măcar de fulgii de zăpadă proaspăt căzuți și să ne mai alinăm dorul de ducă.

Unde? Poiana Brașov, Brașov: la 175 km de București, la 283 km de Cluj, la 424 km de Timișoara, la 322 km de Iași.

Dacă vreți să mai evadați puțin din cotidianul care pare apăsător, ne-am propus să vă inspirăm să călătoriți și vrem să vă arătăm și locații intime, mai mici, potrivite pentru perioada în care suntem. Mergem, acum, la Poiana Brașov, locul preferat al iubitorilor sporturilor de iarnă și nu numai, unde am descoperit un loc tare frumos, care îți va da sentimentul de ,,casa departe de casă’’: Chic Studio Silver Mountain, situat la doar 10 minute de pârtia de schi ,,Bradul’’, la 17 kilometri de Predeal și la 6 kilometri de Brașov. !!! Pont: se acceptă și vouchere sau tichete de vacanță.

Proprietatea este situată într-un complex rezidențial liniștit, exclusivist, în mijlocul naturii, departe de toată agitația din stațiune. Odată ce pășești în interior, vei fi uimit de felul în care este amenajat studioul, cu mare atenție la detalii, în culori vii, cu mobilă modernă și cu toate facilitățile de care ar putea avea nevoie un turist pentru câteva zile la munte, sau de ce nu, pentru o săptămână, sau mai mult.

Pentru rezervări: 0746.894.851

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

Așa cum îi este și numele – Chic Studio Silver Mountain – locația chiar este chic, după cum puteți observa și în imagini. Studioul este format dintr-un dormitor, un living generos cu șemineu electric și o bucătărie complet utilată. Este un apartament potrivit pentru maxim patru persoane. Veți avea WiFi și parcare gratuită.

Pe lângă dotările moderne, punctul forte al acestui studio este priveliștea superbă pe care o poți admira din balconul generos. Se văd atât de frumos munții și pădurea care înconjoară locația, locul potrivit ca să-ți mai tragi sufletul și să-ți mai dai un răgaz de la orașul care te sufocă.

În plus, proprietarii vă vor primi ca la carte: cu vin din partea casei și veți avea și cafea și ceai la dispoziție.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

Locația respectă toate măsurile sanitare. Veți avea dezinfectant și ceea ce este mai important: nu veți lua contact cu nimeni. Nici măcar cu proprietarii pentru că veți face singuri check-in-ul.

CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?

Sunt multe de văzut și de făcut în Poiana Brașov și în împrejurimi. Fie că iubiți schiul sau drumețiile în natură sau vreți să vizitați satele săsești, există activități pentru toate gusturile.

-În zonă, sunt 12 pârtii, cea mai accesibilă și mai dotată fiind pârtia,,Bradul’’;
-Drumeții pe munte, pe masivul Postăvarul, unde veți urca cu telegondola până la 1799 de metri;
-Castelul Bran, aflat la 25 de kilometri de Poiana Brașov;
-Descoperă Țara Făgărașului – aflată la o oră de mers cu mașina. De văzut: Abația Cisterciană de la Cârța, Biserica -Rupestră de la Șinca Veche, satul Șinca Nouă, satul Rucăr;
-Vizită în Brașov și în satul săsesc Prejmer, aflat la 30 de kilometri de Poiana Brașov;
-Cetatea de la Rupea;
-Centrul de Echitație din Poiana Brașov;

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.
*** Vă sfătuim să călătoriți responsabil, să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur și să respectați noile norme sanitare.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *