Calator in Bascheti

Și la noi se poate. Cea mai frumoasă cazare inedită de la mare, cu pereți de sticlă
Și la noi se poate. Cea mai frumoasă cazare inedită de la mare, cu pereți de sticlă

Dacă te gândești la al nostru litoral, îți cam vin în minte cuvinte ca aglomerație, servicii așa și așa, camere cu miros de mucegai, clădiri construite anapoda și fără nicio direcție. Într-un cuvânt… haos. Adevărat, dar nouă ne place să privim partea plină a paharului, pentru că marea noastră albastră știe și să ne cheme și în locuri inedite, așa cum găsești și afară. Sunt pași mărunți, dar siguri spre un altfel de litoral. Un asemenea loc vi-l arătăm chiar acum și suntem siguri că vă va cuceri. Așa că, haideți cu noi!

Unde? Agigea, Constanța

Faceți cunoștință cu Tuya Cabin, un loc mai puțin cunoscut, dar grozav. O să vă vină greu să credeți că este în România… la Agigea. Este un concept de cazare inedită, unică pentru malul mării noastre. Aflat într-o pădure, în mijlocul naturii, la 2,5 kilometri de plaja Eforie Nord, Tuya Cabin înseamnă, de fapt, mai multe bungalouri superbe, cu pereți mari de sticlă, care te vor lăsa să te bucuri de natură, chiar din cameră sau pat.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI

Cabana Tuya este o altfel de experiență la mare. Este un loc destinat celor care caută liniște, relaxare, experiențe speciale la mare. Are rost să vă spunem că nimic nu e mai fain decât să te trezești cu un răsărit de poveste și să adormi mângâiat de razele unui apus ireal, pe care să-l admiri direct din pat. Ce ne-a plăcut aici?

Ospitalitatea gazdelor, felul în care este amenajată căsuța și faptul că locația este ,,pet friendly”, ceea ce este destul de rar pentru o cazare în România. Este ”locul potrivit de a vrea la mare, dar a ajunge la pădure”, cum le place gazdelor să spună.

De reținut!: Tuya Cabin se află la o distanță de 2,5 km de plaja Eforie Nord și la 4 km de Techirghiol, la 8 km de Constanța, la 30 km de stațiunea Mamaia și la 40 de km de Vama Veche, la 3 km de Golful Pescarilor și Pescăria lui Matei.

Pentru disponibilitate și preț: AICI

ALTE CAZĂRI INEDITE, DE LA NOI DE LA MARE

1. TEEPEE
Corbu

Teepee înseamnă, de fapt, un glamping de lux, un camping exclusivist și o cazare care te va duce cu gândul la lumea lui Winnetou. Complexul de inspirație amerindiană a fost inaugurat recent și pune mare accent, dincolo de design, pe serviciile premium. Are restaurant, parcare, zone de relaxare, ring de dans și este pet friendly. Teepee vine să umple un mare gol pe piața turistică din România, aceea a campingurilor premium, asemenea celor din occident.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI

2. SEAGLO
Costinești

Seagloo este un concept exclusivist de glamping, care sparge puțin bariera cazărilor banale din zonă. Aflat la doar câteva minute de plajă, te va uimi prin design, facilități și servicii. Nouă ne-a plăcut mult conceptul, piscina exterioară, serviciile impecabile, faptul că nu ne-a lipsit nimic în dome (vei găsi inclusiv halate și aer condiționat). Noi ne-am îndrăgostit de Seagloo.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI

3. ELIA
Vama Veche

Vila Elia sau Grecia României. Sentimentul pe care îl vei avea o dată ajuns la Vila Elia este la fel ca și cum ai fi aterizat pe o insulă grecească, doar că este la noi, la Vama Veche. Pe de-o parte, te vei bucura de distracția boemă specifică Vămii, dar şi de liniștea de care ai nevoie după un an agitat.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *