Calator in Bascheti

Spectaculos. Am găsit cazarea invizibilă din inima munților. E în România.
Spectaculos. Am găsit cazarea invizibilă din inima munților. E în România.

(AD) Dacă tot se apropie februarie, luna iubirii, vrei să-ți impresionezi persoana iubită și să îi oferi câteva zile romantice, departe de tot și de toate? Îți dăm o idee de cazare inedită. Îți arătăm o locație uimitoare, diferită de tot ce ai văzut, până acum, în România. Este o construcție atipică, așa cum numai în țările nordice vezi. Se numește Cubul din Oglindă și aparține de locația Green Velvet Chalet din Todireni, aproape de Vatra Dornei. Super pont: aici poți plăti sejurul cu cardul de vacanță Pluxee Turist, îți spunem cum, mai jos.

Cubul din Oglindă – cazarea perfectă, din inima naturii, pentru o vacanță de vis în doi

Unde? Todireni, Comuna Șaru Dornei, Vatra Dornei, județul Suceava, la 8 kilometri de Vatra Dornei.

Mândra Bucovină este locul recunoscut pentru frumusețea peisajului, pentru cazările tradiționale, pentru bucatele tare bune și pentru oamenii săi primitori, veseli și săritori. În ultimii ani, au apărut aici și proiecte speciale, prin inițiativa unor tineri, care vor să schimbe în bine fața turismului românesc și care își propun să dezvolte zona, prin servicii de calitate și idei inovatoare. Un astfel de loc este și Cubul din Oglindă construit într-un loc superb, în mijlocul naturii, aproape de Vatra Dornei, în comuna Șaru Dornei.

Ceea ce te va uimi când ajungi aici este că, din depărtare, nu poți observa cu ușurință cazarea, pentru că este un cub suspendat, la doi metri deasupra pământului, realizat în întregime din oglinzi imense. Brazii somptuoși, care se reflectă în oglindă, o fac să pară invizibilă.

Abia când te apropii, îți dai seama că este un loc de cazare, care, cu siguranță, te va uimi și te va provoca să-l descoperi alături de persoana iubită. Interiorul este gândit ca să-ți asigure un sejur romantic, plin de răsfăț. Sunt condiții de lux, chiar dacă te afli în mijlocul naturii. Locația are un living generos, o chicinetă complet dotată și utilată, baie și un dormitor, suspendat, la etaj. Cubul din Oglindă este locația potrivită pentru două persoane.

Bine de reținut: Locația acceptă plata cu cardul de vacanță Pluxee Turist, la fel și Chalet Green Velvet. Cum? Este simplu. Dacă ai primit cardul de vacanță Pluxee Turist de la angajatorul tău, îți poți descărca aplicația de pe IOS sau Android și poți consulta online harta locațiilor din România unde te poți caza. Poți alege cazarea care ți se potrivește dintr-o mare varietate de pensiuni și hoteluri din toată țara. Din aplicație, selectezi categoria ,,Turist’’ și apoi zona care te interesează și vei găsi automat numeroase cazări de poveste, care acceptă cardul de vacanță Pluxee Turist. Și tot prin aplicația Pluxee, îți poți vedea ușor soldul, codul PIN și tranzacțiile realizate. Este ușor de folosit și foarte utilă pentru vacanțele tale în România. Practic, ai toate informațiile de care ai nevoie ca să-ți organizezi o vacanță la un click distanță.

 Vezi mai multe, aici! 

Obiective turistice din Șaru Dornei

Comuna Șaru Dornei;

Biserica din Șaru Dornei;

Orașul Vatra Dornei;

Drumeții în natură cu sania;

Parcul Național Călimani;

Tinovul Mic – Şaru Dornei;

Poteca Tematică 12 Apostoli;

Rezervaţia de Jnepeniş şi Pinus Cembra;

Poteca tematică de la Cariera de Sulf a Călimanilor.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *