Superb! Am găsit cea mai nouă piscină de tip infinity din România
Superb! Am găsit cea mai nouă piscină de tip infinity din România

Dacă tot este vară toridă și temperaturile sunt ridicate, ce ați spune de o călătorie de poveste în Maramureș unde veți găsi, poate, cel mai spectaculos și mai neașteptat loc, unde puteți să vă răcoriți vara asta. Este cea mai nouă piscină de tip infinity de la noi, cu un design uimitor, suspendată pe piloni, pe coasta unui deal. Haideți să o descoperim împreună! (P)

PISCINA PĂ COASTĂ – LOCUL DE NERATAT VARA ACEASTA

Unde? Mara, Maramureș

Bine ați venit în Maramureș, tărâmul de poveste de la noi de acasă, unde un tânăr de-al locului a avut curajul și nebunia să creeze un adevărat rai exotic, într-unul dintre cele mai pitorești sate din Maramureș, în Mara!
Alex Vancea a crezut în visul său că poate face un colț de rai, cu aer de Bali, chiar la noi acasă, chiar în tradiționalul Maramureș și poate atrage turiști cărora să le ofere condiții ca afară prin cazare, mâncare, servicii de calitate, dar mai ales prin piscina de tip infinity, unică în România, care seamănă izbitor cu cele din Elveția, Italia.

Alex a muncit mai bine de un an pentru visul său și nu a fost deloc ușor să-și ducă nebunia până la capăt. Construcția a fost dificil de proiectat și de realizat, pentru că toate materialele au trebuit urcate, cu mare efort, pe coasta dealului. A meritat, însă, efortul, pentru că ceea a ieșit este, de-a dreptul, fabulos. Oamenii ca el ne dau speranța că și la noi se poate, că și la noi se face turism de calitate.

Designul atipic pentru o piscină de la noi se încadrează perfect în peisaj și nu știrbește cu nimic frumusețea peisajului. Locul a fost deschis, recent, și deja începe să-și facă renume printre turiștii amatori de inedit. Locația aparține de Păstrăvăria Mara, care oferă și camere pentru cazare.

VEZI CÂT COSTĂ O CAMERĂ AICI!

Dacă stai relaxat, pe șezlong, sau în piscină, poți admira cascada superbă, care izvorește din dealurile Maramureșului.
Așa că trebuia să vă faceți drum prin Maramures, pentru că merită!

Intrarea la piscină costă 70 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii. Turiștii cazați aici au accesul inclus la piscină în prețul camerei. Apa este încălzită și are în jur de 27-28 de grade. Piscina va fi deschisă până la finalul lunii septembrie.

CUM AJUNGEȚI ?

Noi am ajuns din București. Am plecat dimineața devreme, pentru că, până în Maramureș, este drum lung. Prima oprire a fost să alimentăm la OMV și să ne luăm câte ceva pentru drum.
Pont: Dacă vă descărcați aplicația OMV My Station App, veți avea parte și de reduceri. Dacă veți alimenta, veți face orice cumpărătură sau veți spăla mașina, veți primi de puncte de fidelitate care se traduc în reduceri la produsele pe care le găsiți la OMV. La prima înscriere, veți primi automat în cont 300 de puncte. De exemplu, la fiecare 5 lei cheltuiți în restaurantele VIVA Café primiți 1 punct în cont. Mai mult, aplicația conține și o hartă digitală, unde se află cele mai apropiate stații OMV de pe traseu și poți vedea unde sunt produsele care te interesează. O puteți descărca din Google Play sau App Store.

Mai multe despre aplicație, poți vedea AICI.

Ca să ajungeți aici, căutați pensiunea-restaurant ”Păstrăvăria Mara”, de care aparține piscina și urcați cel mult 100 de metri până pe vârful coastei. Vă recomandăm să veniți aici în timpul săptămânii, ca să vă puteți bucura de liniște. În plin sezon, locul este mai aglomerat.

CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?

Satul Mara se află în inima Maramureșului. Cele mai importante obiective turistice sunt la câțiva kilometri distanță.

Cimitirul Vesel – la 45 de kilometri;
Memorialul Durerii – la 27 de kilometri;
Mănăstirea Bârsana – la 32 de kilometri;
Mocănița – la 71 de kilometri;
Biserica Șurdești, cea mai înaltă Biserică de lemn din lume (monument UNESCO) – la 36 de kilometri.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *