Calator in Bascheti

Superb. Am găsit cel mai romantic loc de cazare din România
Superb. Am găsit cel mai romantic loc de cazare din România

Dacă ajungeți în Oradea, puneți ,,Vili Apartments” pe lista de cazare, pentru că va fi o experiență de neuitat. Nu degeaba orașului i se mai spune și mica Vienă a Europei. Are locuri cochete, cool, dar și… romantice. Fără doar și poate, ,,Vili Apartments” este unul dintre ele. Noi l-am testat deja și vă spunem atât: ne-am îndrăgostit de acest apartament ireal de frumos, iar dacă ești o fire romantică, poate fi o alegere faină, pentru un city-break de neuitat, la Oradea.

Unde? Oradea, Bihor: la 1 km de Cetatea Oradea, la 4 km de Aeroportul Oradea.

,,Vili Apartments” este mai mult decât un loc de cazare. Amplasarea într-o clădire istorică din centrul orașului, recent reabilitată, designul luxos, atenția la detalii și serviciile ireproșabile fac din șederea aici o experiență în sine. ,,Vili Apartments” înseamnă, de fapt, două apartamente, elegant și romantic, ambele aflate în Casa Kolozsvary, construită, acum peste 100 de ani, de către văduva celui mai cunoscut bijutier de la acele vremuri. Noi l-am ales pe cel romantic, cu balcon și vedere superbă spre kilometrul zero al orașului. Din punctul nostru de vedere, este unul dintre cele mai faine concepte turistice de tip apart-hotel de la noi.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

Apartamentul romantic se află la al doilea etaj al clădirii, are un dormitor open-space cu living, bucătărie separată și baie proprie. Principalul punct de interes al apartamentului este intrarea în living, amenajată ca un mini-spa, cu o oglindă uriașă, o cadă, unde te poți relaxa, alături de persoana iubită. Dacă vrei să-ți impresionezi partenera sau, pur și simplu, vrei să petreci un moment special, aici sigur nu vei da greș.

Vei găsi tot ce ai nevoie pentru o ședere romantică și relaxantă: prosoape, săruri de baie, halate, numai bune de purtat dimineața, în timp ce îți savurezi cafeaua pe balconul spațios al apartamentului. Și patul, înconjurat de un baldachin suspendat la 3 metri înălțime, este o experiență în sine. Și asta nu e tot. Serviciile sunt pe măsură. Am fost așteptați cu un ,,welcome drink”, un vin roșu dintr-o podgorie din județ, dar și cu vouchere de reducere la un pub și la un restaurant din apropiere.

Vezi disponibilitate și preț: AICI

5 LOCURI PE CARE TREBUIE SĂ VEZI ÎN ORADEA

Piața Unirii – este punctul zero al oraşului. De aici, se poate ajunge uşor la Palatul Vulturul Negru, Palatul Episcopal şi la Biserica cu Lună.

Turnul Primăriei – este locul ideal de unde orașul poate fi admirat de sus şi de unde puteți face fotografii foarte frumoase. Are o înălţime de aproape 50 m și patru nivele.

Palatul Vulturul Negru – situat de la pași de Piața Unirii, pasajul interior a fost modelat după Galeriile “Vittorio Emanuele” din Milano.

Biserica cu Lună – are un mecanism unic în Europa. Aflat pe turla bisericii, acesta pune în mișcare o sfera de forma Lunii, vopsită în auriu și negru.

Cetatea Oradea – Și dacă tot ești la Oradea, trebuie musai să vezi cetatea. A fost restaurată în 2015 și a redevenit simbolul oraşului.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *