Top 10 cabane inedite, de vis, pentru o vacanță de poveste în doi
Top 10 cabane inedite, de vis, pentru o vacanță de poveste în doi

Unde te duci în vacanță atunci când vrei să fii doar tu și persoana dragă? Sunt multe locuri inedite din România, cabane de poveste, unde poți petrece câteva zile relaxante în mijlocul naturii, departe de agitația urbană. Vă arătăm 10 dintre ele. 

1. HAITA LAND – Sihastru

Cabană la munte, în Bucovina

Unde? Gura Haitii, comuna Șaru Dornei, Suceava – la 27 de km de Vatra Dornei.

Vă invităm, pentru început, în inima Bucovinei, în Munții Călimani, la ,,Haita Land”, un complex de patru cabane premium. ,,Sihastru’’ este o căsuță mai mică, situată mai sus, spre vârf, locul ideal pentru a te liniști și a sta alături de o persoană dragă. Capacitatea cabanei este de 2-3 persoane. Este un colț de rai, izolat în munți, unde puteți să stați liniștiți și să admirați natura, departe de lume.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

2. SYMPHONY TINY HOUSE RESORT

Căsuță în formă de chitară, în Râșnov

Unde? Râșnov, județul Brașov

Dacă vreți să-I impresionați pe cei dragi cu o cazare unică în lume, puteți veni la Râșnov, la ,,Symphony Tiny House” – o căsuță specială, cu un design în formă de chitară, cu o priveliște de vis asupra munților din zonă. Deși locul pare desprins din basme, ca turist, ai parte de tot confortul: de la terasă, bucătărie complet utilată și curte proprie.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

3. CON – căsuța din copac

Căsuță în copac, la Fundata

Unde? Fundata, jud. Brașov: la 200 de km de București, la 349 de km de Iași, la 342 de km de Cluj.

Mergem și la Fundata, unde vă puteți caza la ,,Con’’ – o căsuță în copac, premium, care poate găzdui două persoane. Este liniște, relaxare și aer curat de munte, iar priveliștea pe care o vei avea din cabană este de vis. Interiorul, în care predomină lemnul și piatra, este gândit astfel încât să vă transpună într-o poveste romantică.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

4. PORUMBACU TREEHOUSE

Căsuță în copac și A frame house

Unde? Porumbacu de Sus, Sibiu, 40 de km de Sibiu, 42 de km de Sâmbăta de Sus și la 280 de km de București.

În satul Porumbacu de Sus, există un alt loc de basm, în care musai trebuie să vă cazați. Casa din copac, și cabana de tip ,,A house” din Porumbacu de Sus, sunt parte integrantă a unui complex autentic, care ne-a uimit. O veche șură tradițională a fost transformată într-o pensiune superbă, în care poți experimenta viața simplă de la țară, exact așa cum era, acum, 100 de ani. Așa că, fie alegeți să vă cazați în căsuța din copac sau cabana de tip ,,A house’’ experiențele vor fi pe măsură: veți avea parte de multă liniște, dar și de o priveliște incredibilă asupra munților.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

5. SYCAMORE RETREAT FUNDATA

Cazare la Fundata

Unde? La 46 de kilometri de Brașov.

Cauți un loc liniștit, mai puțin știut, departe de haosul orașului? Bine ai venit la ,,Sycamore Retreat’’ două căsuțe moderne, situate în Fundata, în una dintre cele mai frumoase comune de la noi din țară. Este locul perfect ca să-ți încarci bateriile și unde să te mai deconectezi de la ale tale. Locul este izolat, în mijlocul naturii, dar vei avea parte de tot confortul de acasă, pentru că locația este dotată și utilată complet.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

6. LUXURY LAKE HOUSE

Cabană în Prahova

Unde? Teșila, Prahova – la 18 km de Sinaia, la 137 de km de București.

Ce ați spune să vă cazați într-o cabană izolată, aflată pe malul lacului Paltinu, în mijlocul pădurii? La ,,Luxury Lake House” vă veți simțiți în siguranță, cu tot confortul de care ar putea avea nevoie un turist. Căsuța are un dormitor și un living, decorate tare frumos, precum și o bucătărie utilată complet, dar și o terasă generoasă. Poate primi maximum 3 oaspeți.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

7. MOON LAKE BICAZ

Cabane lângă Lacul Bicaz

Unde? Strada Moon Lake, nr.1, Buhalnița, comuna Hangu, județul Neamț.

Dacă sunteți în căutarea unui mic colț de rai, acolo unde natura s-a întrecut pe sine, haideți să descoperim o cazare inedită, aflată pe malul Lacului Bicaz: ,,Moon Lake Bicaz”. Este un loc deosebit, unde accentul este pus pe confortul și pe intimitatea turistului. Sunt două case private, care vă vor oferi o priveliște de poveste spre cel mai mare lac artificial din România și spre Muntele Ceahlău. Locația vă oferă saună privată, salină, loc de grătar, dar și o piscină în aer liber.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

8. GREEN HILL PANORAMIC 

Cabane A house, în Brașov

Unde? Poiana Mărului, Brașov

În ultimul timp, au apărut în peisajul turistic de la noi cazări spectaculoase care schimbă încet, încet fața turismului românesc. Sunt ideile îndrăznețe ale unor oameni curajoși care au pariat pe România și au îndrăznit să investească în turism chiar și în aceste vremuri de criză. Un astfel de loc deschis, recent, pe care trebuie să-l puneți pe lista de călătorii este ,,Green Hill Panoramic’’.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

9. KONTAINERLOFT

Cabană în natură

Unde? Laz, județul Alba

Vreți o priveliște de poveste direct din pat? Kontainer Loft este o cazare recent deschisă, pe malul râului Sebeș și are dotări premium. De la felul în care este decorată locația în interior până la facilitățile din exterior – terasa, jacuzzi, loc de grătar – totul este gândit să vă ofere intimitate și liniște turiștilor care le trec pragul.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

10. TINY TRANSYLVANIA

Căsuțe pe roți 

Unde? Dealul Feleacului, Cluj Napoca

Dacă sunteți din Cluj sau din apropiere și căutați un loc special unde să mergeți cu persoana iubită, pe Dealul Feleacului găsiți trei căsuțe mici pe roți, aproape de pădure. Sunt locuri de cazare minimaliste, care te învață să prețuiești traiul simplu, în mijlocul naturii. Pont: Se ajunge ușor aici, iar ultima parte de drum este neasflatată.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un top realizat de calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locurilor, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *