Calator in Bascheti

Trebuie să ajungi aici! Un loc de vis, nou, din România, cu piscină încălzită și iarna
Trebuie să ajungi aici! Un loc de vis, nou, din România, cu piscină încălzită și iarna

România turistică nu încetează să ne uimească. De la zi la zi, fața turismului de la noi începe să se schimbe în bine: sunt tineri care pariază pe România și care își dau toată silința să facă ceva notabil acasă. Investesc și se străduiesc să aducă pe piața internă cazări unice, deosebite, altfel decât am fost noi obișnuiți. Așa este și locația pe care urmează să v-o prezentăm acum: StockEstate Moieciu, un loc de poveste unde trebuie să ajungeți fie iarna aceasta, fie vara. (P)

STOCKESTATE MOIECIU – CEA MAI NOUĂ CABANĂ CU PISCINĂ CU APĂ CALDĂ

Cabană cu piscină exterioară încălzită și iarna, aproape de București.

Unde? Moieciu de Jos, Brașov – la 190 de kilometri de București, la 320 kilometri de Cluj, la 414 kilometri de Timișoara, la 341 kilometri de Iași, la 33 kilometri de Brașov.

Ne-ați tot întrebat despre locații inedite, cu piscină, aproape de București. Suntem zilele acestea într-un tur de tară și am descoperit, la Moieciu de Sus, o locație nouă, deschisă în luna decembrie, care, spre uimirea noastră, are o piscină superbă, infinity, cu o priveliște de vis: ,,Stockestate Moieciu’’, aflată în inima naturii. Peisajul de aici este unul de poveste. Este ca și cum te-ai afla deasupra norilor, vei putea admira munții semeți din jur chiar din piscina cu apă caldă.

Să vă spunem și despre interior. Este decorat cu mult bun gust; predomină lemnul și culorile calde. Pe lângă piscină, punctul forte al locației îl reprezintă și geamurile generoase care te lasă să vezi spectacolul naturii în orice anotimp, dar și mansarda unde vă puteți relaxa sau vedea un film pe proiector. Este o cabană de lux, premium, potrivită pentru familiile cu copii sau pentru prietenii care vor să petreacă zile relaxante la munte.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

Sunt 7 dormitoare cu pat matrimonial, cu baie proprie fiecare, un living generos, cu o bucătărie complet utilată: de la plită cu inducție până la aparat de cafea și veselă. Afară, aveți loc de grătar, foișor și o terasă imensă. Capacitatea locației este de 14 persoane și se închiriază integral.

Cum ajungi?

Noi am plecat din București, aproape de prânz, ca să evităm aglomerația de pe Valea Prahovei. Asta vă sfătuim și pe voi să faceți. Nu plecați în weekend spre munte, ci în zilele săptămânii, dacă puteți și nu dimineața devreme, pentru că ieși greu din București, cel mai indicat ar fi să plecați la prânz. Noi am făcut două ore și cincizeci de minute până la Moieciu de Sus, aici unde se află cabana. Singura oprire a fost la OMV Nistorești, 10 minute ca să alimentăm.

Super Pont: Orice achiziție de la OMV, până pe 19 martie, vine cu puncte duble în aplicația OMV My Station, de exemplu, la fiecare litru de MaxxMotion 100plus sau MaxxMotion Diesel, primești nu 5, ci 10 puncte, pe care le poți transforma în produse și servicii. Asta înseamnă că la două plinuri, poți să-ți speli mașina gratuit. Aplicația o puteți descărca gratuit și de pe iOS sau Android și ai  beneficii multiple. Detalii AICI!  Acumulezi puncte pe care poți să le transformi în top 100 produse cele mai dorite din stațiile OMV și poți primi și cupoane cu gratuitate sau reducere la sandwich, cafea sau spălătorie (OMV are cea mai mare retea de spălătorii în benzinării în România).

Obiective turistice în Moieciu

Ce poți face în zonă?

Zona Moieciu-Rucăr-Bran îți oferă peisaje ireal de frumoase spre Bucegi și spre Piatra Craiului. Comunele Cheia, Drumul Carului, Moeciu de Sus, Moeciu de Jos, Peştera şi Măgura sunt cele mai vizitate de turiști, pentru că oferă acces rapid spre toate obiectivele turistice, în plus, ai mâncare locală tare bună și te poți relaxa în natură.

Drumeții în Bucegi;
Drumeții în Piatra Craiului;
Drumeții în jurul comunei Moieciu de Jos;
Parcul Natural Bucegi;
Peștera Liliecilor;
Cheile Grădiștei;
Cetatea Râșnov;
Castelul Bran;
Satul Peștera;
Satul Măgura;
Rezervația bio-ecologică Cheile Moieciului;
Rezervatia Paleontologică – Vama Strunga;
Peștera Dâmbovicioara.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *