Calator in Bascheti

Top 10 resorturi uimitoare, de la mare din Bulgaria, la preț de neratat (50 de euro/all inclusive)
Top 10 resorturi uimitoare, de la mare din Bulgaria, la preț de neratat (50 de euro/all inclusive)

(Articol publicitar) Este deja vacanță și dacă nu vreți să plecați departe de casă, vă propunem să vă urcați în mașină și să trecem puțin granița la vecinii bulgari, unde veți descoperi locuri de cazare uimitoare, cu raport calitate preț foarte bun. Noi vă arătăm mai jos 10 locații spectaculoase, pentru ca vara aceasta să fie chiar una de poveste. Prețurile pentru o noapte de cazare all inclusive încep de la 50 de euro de persoană. Oferte tare bune la preț găsiți la prietenii noștri de la Travel Planner. Au reduceri de la 10 până la 40 la sută. Vezi mai multe aici!

Deși avem și pe litoral locații premium care merită vizitate, trebuie să recunoaștem, sincer, că vecinii bulgari ne-au întrecut demult la capitolul turism de calitate. Au servicii de top, plaje cu nisip fin, hoteluri renovate, sunt primitori și au mâncare tare bună. Ceea ce te uimește în Bulgaria sunt, de fapt, prețurile mult mai mici decât în România, care fac o concurență serioasă litoralului românesc.

Plus că Bulgaria este aproape și nu are nicio restricție impusă pentru turiștii români. Dacă v-ați decis să mergeți la Sunny Beach, Constantin și Elena, Albena, Nisipurile de Aur ori la Obzor, noi vă recomandăm agenția Travel Planner, specializată de 13 ani în astfel de vacanțe, care va va oferi pachete atractive, la cinci stele sau celor care au buget redus.

1.Hotel HVD Reina Del Mar – Obzor

Începem topul nostru cu unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul bulgăresc, care oferă pachete ultra all inclusive de calitate. Locația a fost finalizată recent și este una dintre cele mai noi unități de cazare de cinci stele de pe litoralul vecinilor bulgari. Veți avea spa, camere mari și prin ce se remarcă acest hotel este mâncarea tare bună. Este potrivit pentru familiile cu copii, care vor găsi aici numeroase activități pentru cei mici.

CÂT COSTĂ?

Au reducere tare bună de 30 la sută între 23.05.2023 – 28.05.2023 și 20 la sută între 29.05.2023  – 4.06.2023.

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI

2. Hotel Secrets Resorts and Spa  – Sunny Beach

Ce ați spune de un hotel de top, aflat chiar pe plajă, adults only? Hotel Secrets Resorts and Spa (ex Riu Palace) deschis în 2019, vă poate oferi o experiență de neuitat, liniște și relaxare cât cuprinde. În plus, locația este amplasată în mijlocul naturii și are ca și atu vederi panoramice, incredibil de frumoase, către Sunny Beach și vechiul oraș Nessebar. Evident, oferă cazare all inclusive, în regim de 24 de ore din 24.

CÂT COSTĂ?

20% reducere între 01.06 – 30.06, minimum o noapte / până la 31.05 
15% reducere între 23.05 – 31.05, minimum o noapte / până la 30.05 

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI!

3. Grifid Encanto – Nisipurile de Aur

Trecem și pe la Nisipurile de Aur, unde descoperim un hotel tare frumos: Grifid Encanto, la fel, aflat tot pe plajă. Țineți bine minte această locație, pentru că este considerată una dintre cele mai bune hoteluri pentru o vacanță all inclusive în Bulgaria. Are priveliște de vis asupra mării, servicii de calitate și este amplasat într-o zonă liniștită a stațiunii Nisipurile de Aur, la un kilometru și jumătate față de centrul orașului.

CÂT COSTĂ?

20% reducere între 28.05 – 31.05, minimum 2 nopți / până la 30.05 
20% reducere între 23.05 – 23.05, minimum 2 nopți / până la 23.05 

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI!

4. Hotel Wave Resort – Aheloy

Ne mutăm, acum, aproape de Pomorie, la un alt resort de poveste, deschis în 2019, care a reușit să cucerească turiștii români prin facilitățile de top pe care le oferă. Locația are aquapark, un spa fabulos întins pe 2500 de metri și piscine exterioare superbe și regim de masă all inclusive. Pentru cei mai pretențioși oaspeți sunt servicii de masa a la carte.

CÂT COSTĂ?

20% reducere între 23.05 – 31.05, minimum o noapte / până la 26.05 
15% reducere între 11.06 – 22.06, minimum o noapte / până la 22.06 

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI!

5. Melia Grand Hermitage – Nisipurile de Aur

Cu siguranță, ați auzit de lanțul hotelier Melia, care înseamnă calitate și servicii de top. Dacă plănuiți o vacanță premium, aceasta este locul unde trebuie să vă cazați. Veți avea plajă privată, la 100 de metri de hotel, concept deluxe all inclusive pentru cei mai pretențioși turiști, spa și camere spațioase.

CÂT COSTĂ?

15% reducere între 23.05 – 31.05, minimum 2 nopți / până la 30.05 
15% reducere între 05.06 – 25.06, minimum 2 nopți / până la 31.05

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI!

6. Hotel International Casino Tower Suites – Nisipurile de Aur

Rămânem tot la Nisipurile de Aur, unde vrem să vă arătăm un loc de cazare fabulos, cu piscină infinity. Locația care are 18 etaje, se află chiar în centrul stațiunii, foarte aproape de plajă și îți va oferi relaxarea de care ai nevoie. Ceea ce ne-a plăcut nouă aici a fost piscina cu priveliște spre mare, una dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut noi până acum. Să nu ratați centrul spa și lounge-ul exclusivist de la etajul 17, de unde vei putea admira orașul de sus.

CÂT COSTĂ?

  • 02.05 – 31.05 / 47.5 euro.
  • 01.06 – 14.06 / 62 euro.

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI!

7. Hotel Effect Algara Beach – Kranevo

Dacă vă doriți intimitate și o vacanță cât mai liniștită, puteți alege, cu încredere, hotelul Effect Algara Beach, pentru că este amplasat într-o zonă retrasă din Kranevo. Te va uimi piscina exterioară cu apă minerală, precum și grădina imensă și frumos amenajată. Este locul potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii, pentru că vor găsi aici multe activități de făcut și vor avea la dispoziție facilități premium pentru petrecerea timpului liber.

CÂT COSTĂ?

40% reducere între 23.05 – 31.05, minimum o noapte / până la 30.05 
20% reducere între 05.06 – 14.06, minimum o noapte / până la 30.05 

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI!

8. Melia Sunny Beach – Sunny Beach

Este unul dintre hotelurile unde vă veți simți minunat în vacanță toată familia, pentru că oferă servicii all inclusive și facilități cu un raport-preț calitate bun, iar localizarea este atuul acestei locații. Este, de fapt, fostul hotel Iberostar situat atât aproape de plajă, cât și aproape de centrul orașului. Sunt mai multe piscine, plajă privată și camere spațioase.

CÂT COSTĂ?

15% reducere între 30.06 – 12.07, minimum o noapte / până la 31.05 
10% reducere intre 13.07 – 06.09, minimum o noapte / până la 31.05 

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI!

9. Dreams Resort and Spa (ex Riu Helios Paradise) – Sunny Beach

Rămânem la Sunny Beach ca să vă povestim despre un alt loc unde merită să vă cazați: Dreams Resort and Spa. Și-a câștigat renumele ca fiind cel mai popular hotel de pe întreg litoralul bulgăresc. Sunt și motive: clădirea este de-a dreptul impresionantă, este amplasat în mijlocul unui parc natural, direct pe plaja între Sveti Vlas și Sunny Beach, iar zona de piscine este fabuloasă. Oferă servicii all inclusive.

CÂT COSTĂ?

30% reducere între 23.05 – 30.06, minimum o noapte / până la 31.05 
20% reducere între 01.07 – 31.07, minimum o noapte / până la 31.05

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI!

10. Hotel Maritim Paradise Blue – Albena

Pentru cei care aleg stațiunea Albena, trebuie să știți că cel mai bun hotel din zonă este considerat Maritim Paradise Blue. Aflat chiar pe malul mării, dacă te vei caza aici, vei avea camere spațioase, vedere la mare și toate dotările și facilitățile pentru copii: de la tobogane până la piscină interioară și exterioară. Tip: mâncarea este tare, tare bună.

CÂT COSTĂ?

  • 01.06 – 07.06 / 86.5 euro
  • 08.06 – 21.06 / 90 euro

VEZI TOATE OFERTELE DE VACANȚĂ LA PREȚ REDUS AICI!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *