Calator in Bascheti

Cât de frumos! Top 10 cazări inedite, de pe litoralul românesc, care te vor uimi
Cât de frumos! Top 10 cazări inedite, de pe litoralul românesc, care te vor uimi

Ține minte aceste locuri pentru că sunt tare faine. Auzim mereu despre litoralul românesc că e prea aglomerat, prea haotic, prea scump, prea, prea… Noi am ales, însă, să vedem partea plină a paharului, partea frumoasă a mării noastre albastre. Nu o facem dintr-un soi de patriotism local, ci pentru că avem motive cât se poate de întemeiate. Am găsit pentru tine locuri inedite, speciale, care te vor uimi. Fie că vorbim de bungalouri, glamping-uri, cazări cu pereți de sticlă, în stil nordic sau grecesc, toate te vor face să te îndrăgostești de litoralul nostru. Gata bagajele? Hai cu noi, într-o călătorie de vis, chiar pe litoralul românesc. (sursa foto main: Nomadia Glamping Retreat)

1. SEAGLOO
Costinești

Începem topul nostru cu o cazare specială, de mii de stele. Și asta pentru că aici este locul în care te vei bucura de tot confortul zilelor noastre, dar vei putea admira și cerul înstelat, direct din pat. Seagloo este un concept exclusivist de glamping, care sparge puțin bariera cazărilor banale din zonă. Aflat la doar câteva minute de plajă, te va uimi prin design, facilități și servicii. Îți va plăcea conceptul, piscina exterioară, serviciile impecabile și faptul că nu îți va lipsi nimic în dome (vei găsi inclusiv halate și aer condiționat).

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI

2. TUYA CABIN
Agigea

Lăsăm stațiunea Costinești și mergem la Agigea, ca să vă arătăm o altă cazare inedită, de la malul mării noastre. Aflat într-o pădure, în mijlocul naturii, la 2,5 km de plaja Eforie Nord, Tuya Cabin este un bungalou superb, cu pereți mari de sticlă, care te va lăsa să te bucuri de natură, chiar din cameră sau pat. Ne-au plăcut ospitalitatea gazdelor, felul în care este amenajată căsuța și faptul că locația este pet friendly, ceea ce este destul de rar pentru o cazare în România.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI

3. TEEPEE
Corbu

Faceți cunoștință cu Teepee, poate cea frumoasă cazare specială deschisă, recent, pe litoralul românesc. Teepee înseamnă, de fapt, un glamping de lux, un camping exclusivist și o cazare care te va duce cu gândul la lumea lui Winnetou. Complexul de inspirație amerindiană a fost inaugurat recent și pune mare accent, dincolo de design, pe serviciile premium. Are restaurant, parcare, zone de relaxare, ring de dans și este pet friendly. Teepee vine să umple un mare gol pe piața turistică din România, aceea a campingurilor premium, asemenea celor din occident.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI

4. THE PINES BOUTIQUE VILA

Vama Veche

Mergem, acum, în Vama Veche, pentru că vrem să vă arătăm un alt loc de poveste. The Pines Boutique Villa e un colț de rai cu iz nordic și aer cozy, chiar la noi pe litoral. E o vilă albă, cochetă, cu piscină, aflată într-o zonă mai retrasă a stațiunii, însă la doar șapte minute distanță de mare.

Sunt 8 spații de cazare, două apartamente și șase camere duble cu vedere spre mare sau spre lanurile de grâu și floarea soarelui. Toate au fost gândite cu un design realizat cu mult bun gust, în stil nordic, cu influențe marocane. Dacă vrei să îți încarci bateriile vara aceasta, atunci e locul potrivit pentru tine. Pont: micul dejun e tare bun.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI

5. GIOIA SEAVIEW
Mamaia Nord

La capitolul apart-hoteluri cu view spre mare, Gioia Seaview este în top. Sunt apartamente premium, foarte aproape de plajă, care te vor lăsa să admiri marea direct din sufragerie. Nouă ne plăcut cel mai mult apartamentul cu vedere frontală la plajă. E un sentiment unic să stai pe canapea și să ai parte de o asemenea priveliște. Lăsăm fotografiile să vorbească de la sine.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI

6. WHITE
Vama Veche

Când am văzut prima dată acest loc, am zis ”wow, așa ceva, la noi pe litoral?”. Rafinament, bun gust, confort, simplitate, aer mediteraneean, curățenie impecabilă, asta vei găsi la White în Vama Veche. White e cazarea aflată la doar 250 de metri de plajă, dar, în același timp, departe de agitația Vămii, care pe noi ne-a uimit.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI

7. BOUTIQUE 23
23 August

Familiilor cu copii, care caută o cazare inedită pe litoralul românesc, le recomandăm Boutique 23, un boutique hotel cochet și cu o arhitectură specială. Ce ne-a plăcut aici? Liniștea, curățenia, micul dejun bogat și foarte gustos, locul de joacă pentru copii, dar și ospitalitatea și profesionalismul gazdelor.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI

8. ELIA
Vama Veche

Tot în Vama Veche, în stil mediteraneean a fost amenajată și pensiunea Elia, cu același management, pe care îl are și Vila Maris. Sentimentul pe care îl vei avea o dată ajunș aici este la fel ca și cum ai fi aterizat pe o insulă grecească, doar că este la noi, la Vama Veche. Pe de-o parte, te vei bucura de distracția boemă specifică Vămii, dar şi de liniștea de care ai nevoie după un an agitat.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI

9. NIRVAMA
Vama Veche

Glamping pe litoral? Da, și chiar unul fain tare. Este cel mai nou concept de glamping de la Vama Veche, aflat la 500 de metri de plajă. Dacă ești în căutarea unei experiențe la cort, dar cu toate condițiile și confortul unei camere de hotel, atunci NirVama Tent Glamping e pentru tine.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI

10. NOMADIA
Tuzla

Crezi că-i Bali? Uită-te mai bine, e chiar la noi! Raiul exotic, neștiut, de la malul Mării Negre. Nu! Nu trebuie să zbori până la capătul pământului ca să te bucuri de raiul pe pământ. Nomadia este un glamping retreat aparte, unde o dată ce îi vei păși pragul, vei fi purtat într-o lume magică, din alte vremuri, când se spuneau povești fermecate la lumina lămpilor. Da, chiar acesta este elementul de decor inedit, care te va uimi: lămpile mai mari sau mai mici, agățate peste tot, pe trepte sau pe sus, îți vor da sentimentul că ai aterizat de pe covorul fermecat în povestea lui Alladin.

Vezi mai multe AICI!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *