Top 5 pensiuni, cu piscine exterioare uimitoare, cu apă caldă și în sezonul rece
Top 5 pensiuni, cu piscine exterioare uimitoare, cu apă caldă și în sezonul rece

Începutul de săptămână, anunță o perioadă puțin mai dificilă, dar încrederea și speranța că va fi bine, cât de curând, rămân. Așa că, ne-am gândit să vă propunem, astăzi, câteva locuri de poveste, unde vei putea face baie, în aer liber, chiar și atunci când va fi frig. Avem pentru voi așa: o pensiune cu piscină infinită, suspendată în aer, un hotel ce te duce cu gândul la cabanele din Tirolul Austriei, o piscină sub o stâncă, un resort aflat chiar în mijlocul pădurii, dar și un aqua park, deschis și iarna. Hai cu noi într-o călătorie de vis, prin România magică!

1. Mărgău Apuseni

PISCINĂ EXTERIOARĂ ÎNCĂLZITĂ IARNA

Unde? Mărgău, Cluj: la 68 de km de Cluj-Napoca, la 446 km de Iași, la 255 km de Timișoara, la 462 km de București.

Începem topul nostru cu una dintre cele mai frumoase piscine de la noi și poate singura de tip infinity, care va fi deschisă și în sezonul rece. Putem spune că piscina de tip ,,infinity”, de la pensiunea ,,Mărgău Apuseni” este cea mai instagramabilă destinație de vacanță de iarnă din România. Inaugurată, recent, este una dintre cele mai spectaculoase piscine de munte, pe care le-am văzut noi vreodată.

Prin modul în care a fost suspendată, un lucru deloc ușor de executat din punct de vedere arhitectural, piscina este o premieră absolută la noi. Printr-un sistem special de încălzire, nici el ușor de implementat, vă veți putea bucura de piscină chiar și iarna. Pensiunea se închiriază doar integral, este destinată celor caută liniștea, în locul petrecerilor și este ”adults-only”. Pentru disponibilitate și preț: AICI!

Pont: Câștigă o vacanță gratuită, pentru 4 persoane, la superba piscină infinită din Apuseni, în cadrul unui super giveaway organizat de Călător în Bascheți și Pensiunea Mărgău Apuseni. Înscrie-te chiar acum: AICI!

2. BALVANYOS RESORT

PISCINĂ EXTERIOARĂ CU APA CALDĂ ȘI IARNA

Unde? Băile Balvanyos (Turia), Covasna – la 7 km de lacul Sfânta Ana, la 252 de km de București.

Mergem, acum, în Covasna, ca să vă arătăm un hotel-resort, care nouă ne place foarte mult. Înconjurat de priveliștea unică a munților Bodoc, chiar în mijlocul pădurii, din jurul lacului Sfânta Ana, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc, “Balvanyos Resort” este locul perfect pentru cei care vor să evadeze pentru câteva zile și să mai uite de această perioadă stresantă.

Ne-a plăcut, în mod deosebit, designul modern și actual al complexului, care nu face notă discordantă cu mediul natural și sălbatic și, mai ales, piscina exterioară, cu o priveliște de cinci stele. Numai pentru asta, experiența merită încercată. Piscina exterioară este umplută cu apă de izvor și e încălzită și iarna.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI!

3. HOTEL PRESIDENT

AQUAPARK CU APĂ CALDĂ ȘI IARNA

Unde? Băile Felix, Bihor: la 158 km de Cluj, la 177 km de Timișoara, la 574 km de București.

Vă arătăm, acum, un hotel, cu piscină exterioară, dar și cu un aqua park, care funcționează și iarna. Dacă ajungeți la Băile Felix, Hotel President poate să fie o opțiune de cazare potrivită. Și asta, mai ales, pentru faptul că piscina exterioară, din curtea resortului, dar și aqua park-ul sunt deschise pe tot parcursul anului. Resortul are mai multe hoteluri, iar noi am ales varianta ”business”, de care am fost încântați.

Este un hotel în stilul celor pe care le puteți găsi și în alte stațiuni turistice. Noi am fost aici vara, imediat după ridicarea stării de urgență, și ne-a plăcut că piscina era deschisă până târziu, când era foarte puțin aglomerată.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI!

4. TELEFERIC GRAND HOTEL

PISCINĂ EXTERIOARĂ ÎNCĂLZITĂ, APROAPE DE BUCUREȘTI

Unde? Poiana Brașov, Brașov: la 175 km de București, la 283 km de Cluj, la 424 km de Timișoara, la 322 km de Iași.

Vă spunem, încă de la început, că Teleferic Grand este unul dintre hotelurile noastre preferate din Poiana Brașov. Dacă nu ai știi unde ești, ai crede că ai nimerit într-un colț din Austria. Construcția resortului, culorile lui, te duc cu gândul la celebrele cabane din Tirol. Dincolo de concept, ceea ce te va uimi aici este priveliștea, spre munte, care îți va rămâne pentru mult timp întipărită în munte.

Și asta nu e tot: o baie în jacuzzi, în mijlocul naturii, este tot ce îți poți dori în sezonul rece.

De reținut: Jacuzzi-ul exterior va fi deschis, iarna, funcție de cum evoluează situația COVID în țară. Hotelul este potrivit și pentru amatorii sporturilor de iarnă, teleschiul fiind la 50 de metri.

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE: AICI!

5. APUSENI WILD

PISCINĂ EXTERIOARĂ DESCHISĂ ȘI IARNA

Unde? Remeți, Bihor – la 87 km de Oradea și la 100 km de Cluj.

Încheiem topul nostru cu un loc pe care noi l-am numit raiul de sub stâncă. Așezată la poalele muntelui, chiar sub o stâncă, Apuseni Wild te va uimi cu frumusețea și sălbăticia naturii, fiind din punctul nostru de vedere, unul dintre cele mai pitorești pensiuni din Apuseni. Camerele sunt clasice, simple, iar punctul forte al pensiunii este peisajul, dar și piscina, care este deschisă și iarna (acoperită).

 

VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE DE CAZARE AICI!

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook