Calator in Bascheti

Un colț de rai, în mijlocul naturii, cu piscină superbă, unde trebuie să te cazezi anul acesta
Un colț de rai, în mijlocul naturii, cu piscină superbă, unde trebuie să te cazezi anul acesta

Vrei să mai ieși în natură, să mai scapi de oraș și să te relaxezi într-un colț de rai? Îți propunem să vii cu noi și să descoperim împreună un loc de poveste, care, cu siguranță, te va uimi: Carpentiere Arena, un boutique hotel premium, potrivit pentru cei care vor să respire aer curat și să se răsfețe cu bucate delicioase. Haideți să vedem locul!

CARPENTIERE ARENA – LOCUL DE VIS UNDE TE VEI SIMȚI RĂSFĂȚAT

Unde? Valea Ștezii, comuna Rășinari, Sibiu – la 174 km de Cluj, la 269 km de Timișoara, la 283 km de București.

Ați fost la Rășinari, în Sibiu, în Valea Ștezii? Este un loc, cu adevărat, special pe care vi-l recomandăm să-l puneți pe lista de călătorii de anul acesta. De ce să nu încercăm să vizităm și alte zone din România în afară de Valea Prahovei? Avem și alte locuri neștiute de descoperit care vă vor surprinde prin locațiile de top și prin serviciile de calitate oferite turiștilor. O astfel de locație este Carpentiere Arena, aflată într-un peisaj de poveste, la poalele munților Cindrel.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

Este zen bun, oameni frumoși și acea Românie frumoasă, pe care trebuie să o vezi atunci când ai zile de vacanță.

Să vă povestim puțin și despre cazare. Carpentiere Arena are 25 de camere, simple, garsoniere, dar și apartamente de lux, mobilate cu gust, în culori bine alese, unde te vei putea bucura de liniște și vei avea parte de momente unice alături de cei dragi. Este locul perfect pentru turistul care vrea să mai fugă puțin din oraș și să petreacă un sejur sau un weekend departe de tot și de toate.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

RĂSFĂȚ ÎN PISCINĂ, CIUBĂRUL PANORAMIC ȘI SAUNĂ

Dacă tot ați ajuns aici, să încercați, neapărat, ciubărul și sauna în timpul iernii, iar piscina vara. Ce poate fi mai plăcut decât să stai relaxat, la un pahar de vin, la apus și să privești peisajul de poveste care ți se așterne în fața ochilor? Pentru astfel de momente, merită să mai iei o pauză din viața agitată și să-ți tragi sufletul într-un colț de natură.

GUSTĂ BUCATELE ALESE!

Ești în inima Transilvaniei, la Mărginimea Sibiului, și nu cred că trebuie să vă mai spunem că aici bucatele sunt delicioase, gătite cu suflet, ca-n copilărie la bunici. Meniul este variat și cuprinde atât feluri de mâncare tradiționale, specifice zonei, dar și din bucătăria internațională. Orice aveți poftă, puteți avea în farfurie, chiar și grătar sau tocană făcută la ceaun.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

Ce poți face în zonă?

Plimbări cu bicicleta;
Plimbări cu trotineta electrică;
Arka Park;
Muzeul Astra;
Sibiu;
Ocna Sibiului;
Biserica Fortificată de la Cisnădioara;
Stațiunea Păltiniș;
Drumeții montane;
Casa Memorială Emil Cioran;
Casa Memorială Octavian Goga.


De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *