Calator in Bascheti

Vacanță cu răsfăț, la preț bun, în raiul din Bucovina (350 lei: 2 nopți, mega tiroliană + rafting)
Vacanță cu răsfăț, la preț bun, în raiul din Bucovina (350 lei: 2 nopți, mega tiroliană + rafting)

Dacă vrei să mai ieși din rutina de zi cu zi și dacă vrei să fugi departe de lume, am găsit un loc, cu adevărat, spectaculos, în inima naturii, unde nu te vei plictisi – Bucovina Glamping. Fie că ajungi aici cu câțiva prieteni, cu familia sau cu cei mici este cazarea de poveste unde fiecare va găsi ceva de făcut, de la mic, la mare. Este aventură pură și adrenalină. Vă invităm să redescoperiți Bucovina, așa cum nu o știați până acum, dar care vă va uimi și vă aduce, cu siguranță, dorul de ducă.

UNDE? Comuna Crucea, SUCEAVA: la 485 km de București, la 193 km de Iași, la 281 km de Cluj, la 586 km de Timișoara.

Bucovina este una dintre cele mai spectaculoase și frumoase destinații de vacanță din România. Sunt tradiții autentice și bucate alese, cum numai bucovinenii știu să le pregătească. Și să nu vă mai zicem de ospitalitate și de voia bună. Sunt punctele forte ale oamenilor din zonă.

Ce-ai zice de un loc mai puțin aglomerat, super chill, în care te vei deconecta de la tot și toate, dar unde te vei simți în siguranță și vei avea parte și de confort și de aventură?

Bucovina Outdoor Adventure vă va oferi escapada în natură, unde poți petrece câteva zile și nopți, într-un glamping tare fain, Bucovina Glamping, unde pe lângă cazare, ești invitat să iei parte la aventuri tare faine. Fie că ești pasionat de rafting, caiac, tiroliană sau drumeții montane, vei găsi aici activități, pline de adrenalină sau, de ce nu, de relaxare și socializare.

VACANȚĂ ÎN BUCOVINA, LA PREȚ BUN

Oferta sună așa:

– Sunt două de nopți de cazare, în glamping-ul deschis, vara trecută, în comuna Crucea, Suceava, precum și activități incluse în preț.

Ziua 1 – tiroliană și ATV. Tiroliana și centrul de atv-uri se află în localitatea Sucevita, iar glampingul în localitatea Crucea, distanța dintre acestea fiind de aproximativ 70 km. Tiroliana ”La Palma” este cea mai lungă tiroliană din România și din Europa Centrală și se află în Bucovina între Sucevița și Ciumârna. Are 1 km lungime, 100 de metri înălțime și poate prinde o viteză de până 100km/h.

Ziua 2
Programul zilei 2 va fi stabilit în funcție de vreme. Dacă vremea permite, se face cursa de rafting, o experiență plină de adrenalină, dar și de relaxare pe râul Bistrița ori pe lacurile Bicaz și Colibița. Veți admira, cu siguranță, peisaje de poveste.
După cursa de rafting va avea loc o competiție de tir-airsoft și paintball. Dacă veți participa la activități, veți avea și o serie de fotografii incluse din partea organizatorilor.

CÂT COSTĂ?

Prețul vacanței este de 350 de lei, pentru o persoană, pentru 2 nopți, cazare în glamping pentru 4 persoane, și 500 de lei de persoană, pentru 3 zile, doar în weekend, iar în acest pachet este inclusă în plus și o drumeție pe Masivul Rarău. Pentru informații suplimentare și rezervări accesați site-ul Bucovina Outdoor Adventure: AICI.

Alte cazări ieftine în Bucovina găsești: AICI!

CE MAI POȚI FACE ÎN BUCOVINA?
Mănăstirile pictate din Bucovina;
Mocănița Huțulca de la Moldovița;
Salina Cacica;
Muzeul Oului din Vama;
Cetatea de Scaun a Sucevei;
Șoseaua Transrarăul;
Satul Ciocănești.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *