Calator in Bascheti

Cazare la munte. Relaxare și răsfăț în mijlocul naturii
Cazare la munte. Relaxare și răsfăț în mijlocul naturii

Cauți un loc de cazare altfel și o experiență inedită? Diferit de tot ce ai încercat până acum? Vă invităm să descoperiți chiar acum Ursa Mică Glamping Resort. Ai ocazia să dormi sub cerul înstelat, ca-n copilărie, la bunici și să asculți liniștea naturii într-un peisaj de basm care îți va face poftă să te muți la munte.

CAZARE ÎN ARGEȘ

Unde? Ursa Mica Glamping Resort, Ciocanu, Argeș – 49 km de Predeal, 199 km de București.

Când a fost ultima dată când ai văzut cerul plin de stele de la un capăt la altul? Sau când a fost ultima dată când ai dormit la cort, în sunetul naturii? Dacă răspunsul este “nu mai știu” sau “nu-mi mai amintesc” și dacă vrei să găsești un loc special ca să mergi în vacanță, noi îți propunem o locație inedită, aproape de București: Ursa Mica Glamping Resort din satul Ciocanu, Dâmbovicioara, la granița județelor Argeș și Brașov, pe culoarul Rucăr-Bran.

Vei fi înconjurat de munți și de liniște și vei merge pe cătări mai puțin călcate de picior de om. Cum sună? Doar imaginați-vă acest peisaj: soarele răsare dinspre munții Bucegi, iar în partea opusă sunt crestele pitorești ale munților Pietrei Craiului.

Rezervările încep din 21 mai până pe 24 octombrie. Vezi cât costă AICI!

Este acea pauză în natură de care avem toți nevoie și gura de oxigen de la munte de care ne este atât de dor. Și dacă tot ajungi aici trebuie să știi că ai tot confortul de acasă, chiar în vârf de munte. Nu-ți va lipsi nimic. Corturile sunt confortabile, încălzite cu sobe, energia vine de la panourile solare, apa direct din munții Bucegi, iar mâncarea este sută la sută naturală, adusă de la fermele și stânele localnicilor din zonă.

Este evadarea perfectă dintre pereții strâmți ai orașului în peisajul de poveste care te va lăsa cu gura cascată și îți va da răgazul să te gândești la ale tale.
Proiectul inedit a fost gândit de doi tineri curajoși – Alina și Răzvan – care s-au inspirat din experiențele trăite în Elveția și Italia și s-au gândit ca și noi avem acasă peisaje frumoase care merită puse în valoare.

Cum ajungi?

Ursa Mica Glamping Resort este situată pe culoarul Rucăr-Bran. Ca să ajungi aici din București, ai două variante:
-București-Târgoviște, Câmpulung, Dâmbovicioara spre Peștera Dâmbovicioara, Ciocanu (se poate scurta ruta din Cetățeni spre Dragoslavele continuând apoi pe traseul Dâmbovicioara Ciocanu) ;
-București–Predeal-Râșnov-Bran-Fundata-Șirnea și stânga către locație.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *