Vacanță de poveste, la preț de nerefuzat, în Elveția României (300 lei: 2 nopți, 4 mese, papa bun)
Vacanță de poveste, la preț de nerefuzat, în Elveția României (300 lei: 2 nopți, 4 mese, papa bun)

Știi sentimentul acela când simți nevoia să pleci câteva zile, oriunde, acum, toamna, numai să ieși din haosul orașului, să te deconectezi de tot și de toate și să stai într-un colț de natură, să nu faci nimic? Parcă n-ai vrea tot pe Valea Prahovei, parcă ai vrea să fii doar tu și să nu fie plin de turiști. Vă arătăm un colț de rai, o destinație de relaxare, unde nu ai cum să dai greș. La Rimetea, este ca și cum ai fi aterizat într-un sătuc de munte din Elveția, pentru că este curat, idilic, ulițele îngrijite, iar oamenii tare primitori. Haideți cu noi într-o călătorie de poveste, într-un loc superb, cu servicii foarte bune și un preț cât se poate de cinstit!

UNDE?

Pensiunea Casa Kiraly

Unde? Rimetea, Alba: la 281 km de Timișoara, la 59 km de Cluj, la 406 km București.

Ceea ce vedeți seamănă izbitor cu superba Elveție? Da, dar e chiar la noi, în România! Bine ați venit la Casa Kiraly! Pensiunea-tablou, cum ne place nouă să spunem, de la poalele Munților Trăscău, cu priveliște ireal de frumoasă către Piatra Secuiului. Pentru noi, locul acesta a fost o revelație. Nu am crezut că există atâta frumusețe pe plaiuri românești. Și tot am revenit aici iar, de fiecare dată, am avut sentimentul că descoperim satul întâia oară. Atât de frumos este!

Este tabloul perfect al naturii din care nu-ți mai vine să pleci și pe care-l vei putea privi din orice colț al pensiunii, din camere, de pe terasă sau din ciubărul de lemn.

OFERTĂ DE CAZARE LA RIMETEA

Casa Kiraly vine cu o ofertă la un preț super bun. Pachetul sună cam așa: 2 nopți de cazare, într-o cameră cu mobilier vopsit tradițional și realizat de meșteri populari, cu demipensiune ( mic dejun și cină). Prețul este de 300 de lei, locul în camera dublă. Mâncarea este, cu adevărat, o experiență la Casa Kiraly: veți degusta exclusiv preparate tradiționale: de la gulaș până la pâine de casă sau cozonac de casă cu scorțișoară. Casa Kiraly este locul perfect unde poți admira cum soarele răsare de două ori pe zi.

Mai multe fotografii superbe vedeți AICI!

Alte pensiuni ieftine în zonă găsești: AICI!

CE POȚI FACE ÎN RIMETEA?

– Să urci pe Piatra Secuiului. Urcușul este abrupt și durează vreo două ore, dar de sus, de la 1128 de metri, priveliștea de vis asupra văii merită tot efortul depus.
– Cetatea Colțești. Cetatea este, sus, pe deal, în satul vecin, Colțești. Fortăreața a fost construită în 1296, ca turn de apărare împotriva invaziilor tătarilor. Prin anii 1700, a devenit reședința familiei nobiliare Thoroczkay. Cetatea a fost distrusă în 1713, la ordinul Casei de Habsburg, pentru că localnicii s-au opus anexării Transilvaniei. În zonă, mai poți vizita o fostă mănăstire franciscană și biserica româno-catolică.
– Ciubăr: Casa Kiraly are și un ciubăr, cu panorama spre munte, pe care îl puteți închiria adițional.
– Salina Turda: la 31 km;
– Cluj-Napoca: la 59 de km;
– Cheile Turzii: la 23 de km.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

*** Fotografia de main este realizată cu Samsung S20 Galaxy.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook