Poftiți, în paradisul de pe pământ! Am găsit pensiunea de poveste, unde stresul nu s-a inventat
Poftiți, în paradisul de pe pământ! Am găsit pensiunea de poveste, unde stresul nu s-a inventat

Fă o pauză pentru tine, pentru sufletul tău! Pentru că, în vremuri ca acestea, ai nevoie de liniște, de timp pentru tine. Să fugi departe de tot și de toate și să-ți găsești echilibrul de care ai atâta nevoie, în natură. Să te bucuri de ceea ce ne-a lăsat Dumnezeu, de ceea ce nouă ne place să îi spunem ,,paradisul de pe pământ”. Când crezi că nimic nu te mai poate surprinde, tot mai descoperi un loc inedit și plin de farmec. Da, România are locuri de poveste, adevărate oaze de liniște, numai bune să-ți încarci bateriile, după un an complicat! Hai cu noi într-o călătorie de poveste!

Unde? Moieciu de Sus, județul Brașov

Cabană la munte

Atunci când am ajuns, pentru prima dată, aici am simțit că ceva mai frumos nu există. Nimic nu se compară cu ceea îți este dat să vezi, după ce urci în paradisul ascuns între munți. Oriunde îți vei întoarce privirea, te vei bucura de priveliști ireal de frumoase, care îți vor rămâne întipărite în minte, mult timp de acum încolo. ,,Carpatica Lodge” este una dintre cele mai bune pensiuni pe care le-am văzut până acum. Este un loc pentru cei care iubesc muntele și aleg să meargă la Moieciu de Sus pentru liniște, peisaje de vis și relaxare, pentru cei care vor să experimenteze traiul în tihnă, mai aproape de nori, fără gălăgie, fără grătar, fără muzică, dar cu mult zen și energie bună.

,,Carpatica Lodge” ne-a dus cu gândul la celebrele chalet-uri, în care ne-am cazat în Elveția. Nu doar pentru peisajele care te vor lăsa fără cuvinte, ci și pentru felul în care este aranjat fiecare detaliu. Fiecare colțișor este amenajat cu mult bun gust, iar fiecare fereastră poate fi considerată un tablou pictat de natură, care spune o poveste.

Nimic nu este mai fain decât să stai lângă geamul camerei tale, să citești o carte bună și să te bucuri de o priveliște copleșitoare. Iar dacă ești alături de jumătatea ta, un pahar de vin savurat în superba terasă din fața pensiunii este tot ce îți poți dori.

Cazări de poveste din Moieciu mai găsești și: AICI

CUM AJUNGI LA CARPATICA LODGE?

Cu mașina, din București:

– Ieși din București spre Ploiești pe DN 1;
– Rămâi pe DN 1 până treci de Azuga;
– La intrare în Predeal, virează stânga după podul peste calea ferată, pe DN 73A spre Râșnov;
– Continuă pe DN 73A, 21 de Km până la intersecția cu DN73;
– Virează la stânga pe DN 73 spre Bran, Pitești;
– Continuă pe DN 73 prin satele Tohanu Nou, Bran, Moieciu;
– În centrul satului Moieciu, virează stânga spre Moieciu de Sus;
– Continuă 8 Km, trecând prin satul Cheia, treci de Cheile Grădiștei, până în Moieciu de Sus;
– În centrul satului Moieciu de Sus, la bifurcație faci dreapta;
– După 500 de metri, după bifurcație, faci stânga pe podul peste pârâu și urci 100 de metri, pe drumul până la pensiune.

Cu autobuzul, din Brașov:

– Autobuzele pornesc din Autogara 2;
– Plecări din oră, în oră la fix;
– Sunt puține autobuze care vin până la Moieciu de Sus, majoritatea se opresc la Moieciu de Jos;
– Întreabă șoferul unde trebuie să coborâți în satul Moieciu de Jos, pentru a lua TAXI spre Moieciu de Sus.

Pont: Pensiunea are oferte pentru Crăciun și Revelion. Consultați regulile casei: AICI!

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii. Sursă foto: Carpatica Lodge

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook