Calator in Bascheti

Vacanță de vis, la preț cum nu vei mai găsi, în raiul din Bucovina (130 lei/noapte, mic dejun, cină)
Vacanță de vis, la preț cum nu vei mai găsi, în raiul din Bucovina (130 lei/noapte, mic dejun, cină)

Bucovina este una dintre cele mai spectaculoase și frumoase destinații de vacanță din România. Sunt tradiții autentice și bucate alese, cum numai bucovinenii știu să le pregătească. Și să nu vă mai zicem de ospitalitate și de voia bună. Sunt punctele forte ale oamenilor din zonă. De toate astea vă puteți bucura acum la un preț cum rar găsești în Bucovina. Am găsit pentru voi o ofertă de vacanță de neratat, într-una dintre cele mai frumoase și autentice pensiuni ale Bucovinei.

UNDE?

“Satul Bucovinean” este pensiunea-muzeu din satul Breaza. Un om de afaceri bucureștean a avut curajul să scoată la lumină șapte case țărănești, vechi de peste 200 de ani, aduse, bucată cu bucată, din împrejurimile satului. Camerele sunt decorate cu mobilier unic, tradițional și sunt perfecte pentru cei care își doresc o experiență de vacanță autentică. Nu lipsesc oalele de lut, costumele populare bucovinene și mâncarea făcută ca pe vremuri, pe plită: mămăligă, sarmale ca la mama acasă, și câte și mai câte bunătăți din zonă. Unde mai pui ca toate produsele sunt chiar din gospodărie. Un asemenea loc merită văzut măcar o dată-n viață. Sună bine, nu-i așa?

CAZARE IEFTINĂ ÎN BUCOVINA

„Satul Bucovinean” vine cu o ofertă la un preț excelent, mai ales dacă îl raportăm la celelalte cazări din zonă. Tariful pentru o noapte petrecută în „Satul Bucovinean” este de 130 lei de persoană. În acest tarif, sunt incluse micul dejun si cina. Mâncarea este tradițională, extrem de gustoasă, iar porțiile sunt pe săturate, nu la gramaj. Opțional: prânz – 30 lei. Tariful este valabil în afara sărbătorilor legale. Pentru rezervare accesați pagina de Facebook a pensiunii AICI. Se acceptă și vouchere de vacanță.

Alte cazări de poveste din Bucovina găsiți: AICI!

CUM SE AJUNGE?

Satul este în locul numit “Pârâul Negrei”, la o distanță de 94 km de Suceava, la 30 km de Câmpulung Moldovenesc și la 13 km de Fundu Moldovei. Șoseaua de acces Pojorâta – Fundu Moldovei – Breaza – Izvoarele Sucevei este proaspăt asfaltată (2017 si 2018), accesul cu masina făcându-se fără probleme pănă în curtea pensiunii.

CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?

 • Herghelia Lucina;
 • Pârtia Rarău Câmpulung Moldovenesc;
 • Lacul Iezer din Sadova – lacul fără fund;
 • Transrarăul – Pietrele Doamnei – Masivul Rarău – Cabana Rarău;
 • Mocanița Huțulca;
 • Pârtia Mestecăniș;
 • Muzeul Ouălor Încondeiate „Lucia Condrea”;
 • Ceramica de la Marginea;
 • Salina Cacica;
 • Muzeul Etnografic Marginea;
 • Muzeul Oului din Vama;
 • Mănăstirile din Bucovina

***sursă foto: cazareînbucovina.ro

***sursa foto main: Ștefan Constantin. Vezi și alte fotografii din România de poveste  AICI.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionărea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *