Calator in Bascheti

Vacanță de vis, la super preț, în paradisul de sub stâncă (395 lei: 4 nopți, 8 mese, piscină încălzită)
Vacanță de vis, la super preț, în paradisul de sub stâncă (395 lei: 4 nopți, 8 mese, piscină încălzită)

Fără aglomerație. Într-un peisaj de vis, cu piscină exterioară superbă, încălzită. Departe de tot și toate. Sună bine, mai ales în vremuri ca acestea, nu-i așa? Iar dacă mai punem și faptul că poți să ai parte de toate cele de mai sus, la un super preț, atunci poate deveni escapada perfectă, în mijlocul naturii.

PENSIUNEA APUSENI WILD  – COLȚUL DE RAI DIN MUNȚI

UNDE? Pensiunea Apuseni Wild, Remeți, Bihor

Așezată la poalele muntelui, chiar sub o stâncă, ,,Apuseni Wild,, te va uimi cu frumusețea și sălbăticia naturii, fiind, din punctul nostru de vedere, una dintre cele mai pitorești pensiuni din Apuseni. Este locul perfect unde să-ți mai tragi sufletul, să te relaxezi și încarci bateriile, departe de agitația orașului, la finalul unui an atipic. Pensiunea Apuseni Wild se află la 87 km de Oradea și la 100 km de Cluj, în Remeți, județul Bihor.

Este o pensiune cu camerele proaspăt renovate și te va surprinde prin amplasare și prin panorama splendidă asupra Văii Iadului, dar și prin piscina. Experiența care te va uimi aici este chiar piscina săpată chiar sub o stâncă, funcțională chiar și pe timpul iernii (acoperită). Mai mult, de la pensiune, poți porni în câteva drumeții pe munte sau excursii off road.

OFERTĂ DE VACANȚĂ ÎN APUSENI

Oferta sună așa: sunt 4 nopți de cazare, cu demipensiune (mic dejun și cină), acces la piscină și la sala de jocuri. Prețul este unul excelent raportat la serviciile incluse în pachet: 395 lei, locul în camera dublă (790 de lei, camera dublă, pentru 2 persoane). Oferta este valabilă de luni, până vineri, până pe 21 februarie, cu excepția sărbătorilor legale.

Pentru mai multe detalii despre ofertă și rezervări: AICI!

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *