Ai curajul să-ți urmezi visurile, atunci când nimeni nu crede în tine. Povestea Călător în Bascheți.
Ai curajul să-ți urmezi visurile, atunci când nimeni nu crede în tine. Povestea Călător în Bascheți.

Dragi călători în bascheți,

Sunt trei ani de când am pornit pe drumul acesta și de când ne numim Călător în Bascheți și suntem împreună cu voi cea mai faină comunitate de travel din România. Și, pentru asta, vă mulțumim din suflet că sunteți aici și că ne motivați zi de zi să mergem mai departe. Vrem, astăzi, să vă spunem povestea noastră: cum a început drumul acesta, ce ne-a făcut să mergem pe el și cum ne-am transformat o pasiune… într-un stil de viață.

CÂND ALȚII NU CRED ÎN TINE, CREDE TU!

Când ne uităm în urmă, nu ne vine să credem cum ni s-a schimbat viața. Unde eram ieri și unde suntem azi. Ce făceam ieri și ce facem azi. Acum trei ani eram reporteri de televiziune, cu zile agitate, mereu pe drumuri, fără să avem prea mult timp să ne gândim și la noi sau la ce vom face mai târziu. Tot ce visam de la viață era pus în așteptare. Un singur lucru ne bucura și ne scotea din nebunia televiziunii: ne plăcea să călătorim, dar călătoriile noastre însemnau doar câteva zile împrumutate de la muncă sau weekenduri prelungite, ca să descoperim lumea.

Am căutat, cumva, o evadare de la știrile atât de apăsătoare pe care le filmam în fiecare zi și așa ne-a venit ideea să facem un blog de travel, unde să povestim doar despre lucrurile frumoase ale vieții. Puțini din jurul nostru ne-au susținut, câțiva prieteni și cam atât. Ni se spunea mereu că nu vom face nimic, că este plină lumea de travel bloggeri și că nu va interesa pe nimeni ce vom scrie noi. Am mers înainte fără să luăm în seamă… ‘’ce spune lumea’’. Am făcut site-ul în rate, am debutat fără ca logistic să avem mare lucru: doar un laptop vechi și două telefoane la fel de depășite, dar nu ne-a păsat. Aveam o mare pasiune, aveam dragoste de scris și dragoste de România.

Așa a început nebunia frumoasă din viețile noastre: ziua în tv, noaptea, scriam texte pentru site. Nu știam unde vom ajunge sau ce vom face, nu ne-am făcut planuri de marketing și nici nu ne-am setat obiective mărețe. Ne plăcea sentimentul că avem libertatea de a scrie ce vrem noi, fără șefi, fără deadline-uri, fără stres.

Descoperisem, cumva, rețeta fericirii noastre, dar atunci nu ne-am dat seama. Pasiunea era acolo, ne rodea pe interior, dar ceva ne reținea să facem pasul cel mare: să ne dăm demisia. Până într-o zi, când ne-am oprit din alergătură și ne-am întrebat serios ce vrem să facem cu viața noastră: televiziune ori călătorit. Și am ales să călătorim.

Nu a fost ușor să treci de la un salariu sigur la viața plină de adrenalină și de provocări pe care ne-a oferit-o freelancing-ul. Apoi, a fost greu să explici și părinților, care ne întrebau dacă vom avea pensie sau dacă avem asigurare de sănătate. Au fost și zile când am vrut să renunțăm, au fost și piedici, sunt și încercări, dar, de fiecare dată, ne amintim ce ne motivează: pasiunea și voi.

Ce s-a schimbat? Avem libertate, avem zâmbet și fericirea care nu ne mai așteaptă după colț, ci o trăim acum. Căci viața, spunem noi, este despre curajul să fii tu și să crezi în visurile tale, să lupți în fiecare zi pentru pasiunea ta și, apoi, vei vedea clar cărarea care ți se va deschide în față. Curajul e în tine și nu te mulțumi cu puțin! Stoarce ce-i mai bun din clipele care trec! Alege schimbarea, doar ea îți va da sentimentul de neprețuit că trăiești, cu adevărat, pentru tine!

Cu drag, Laura și Sebastian

Multumim prietenilor care ne-au fost alături și care au crezut în noi:

Marian Paraleu, web designer, creatorul site-ului călătorinbascheti.ro;
Ștefan Constantin, videographer;
Mădălina Milea, PR și Marketing;
Ionuț Cârjan – grafică;
Oana Tănase – grafică;
Laura Laurențiu – campanii de PR;
Alexandra Ungureanu – pentru susținere și consiliere vestimentară;
Laurent Tourette – pentru hairstyling;
Tică Ilieșiu, Claudia Bonchiș, Flori, Eduard Fărcaș și Doru Dacu – pentru ajutorul necondiționat și pentru prietenie.

TE TRIMITEM ÎN VACANȚĂ! VREM SĂ-ȚI MULȚUMIM CĂ EȘTI ALĂTURI DE NOI

Pentru noi, este un moment special, așa că vrem să sărbătorim împreună și să-ți mulțumim că faci parte din comunitatea Călător în Bascheți. Cum? Te trimitem în vacanță. Lansăm, în această seară, 2 giveaway-uri aniversare. Unul pe Facebook, iar celălalt pe Instagram. Și te trimitem în vacanță nu într-un singur loc, ci în 3 dintre cele mai frumoase destinații din România și într-o super croazieră, pentru 2 persoane, pe Nil.

GIVEAWAY FACEBOOK

Ce câștigi? Una dintre cele 3 vacanțe de vis la:

✅ Vacanța 1 – la A Frame Ilieș. Sunt 2 nopți de cazare, pentru 4 persoane, cu acces la jacuzzi, în superba cabană de tip A, A Frame Ilieș din Maramureș.
✅ Vacanța 2 – la Apuseni Wild. Sunt 2 nopți de cazare, pentru 2 persoane, all inclusive, piscină exterioară încălzită, în paradisul de sub stâncă.
✅ Vacanța 3 – la Pensiunea Somara. Sunt 2 nopți de cazare în superba Bucovina, pentru 2 persoane, într-un apartament cu cadă în cameră, cu mic dejun și o cină de bun venit.

Urmărește-ne pe Facebook AICI și înscrie-te la concurs! 

GIVEAWAY INSTAGRAM

Și pe contul nostru de Instagram, lansăm un giveaway aniversar, unde punem la bătaie, alături de prietenii noștri de la Christian Tour, o vacanță de vis pentru 2 persoane, în Egipt: o croazieră, pe un vas de 5 stele, pe Nil.

Urmărește-ne pe Instagram AICI și înscrie-te la concurs! 

Succes vă dorim și vă mulțumim!

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *