Calator in Bascheti

Vacanță la un preț ireal, în paradisul de sub stâncă: 550 lei (4 nopți, piscină încălzită, 8 mese)
Vacanță la un preț ireal, în paradisul de sub stâncă: 550 lei (4 nopți, piscină încălzită, 8 mese)

Fără aglomerație, într-un peisaj de vis, cu piscină exterioară superbă, încălzită. Departe de tot și toate. Sună bine, mai ales, în vremuri ca acestea, nu-i așa? Iar dacă ne gândim și la faptul că poți să ai parte de toate cele de mai sus, la un super preț, atunci poate deveni escapada perfectă, în mijlocul naturii.

PENSIUNEA APUSENI WILD – COLȚUL DE RAI DIN MUNȚI

UNDE? Pensiunea Apuseni Wild, Remeți, Bihor

Așezată la poalele muntelui, chiar sub o stâncă, ,,Apuseni Wild” te va uimi cu frumusețea și sălbăticia naturii, fiind, din punctul nostru de vedere, una dintre cele mai pitorești pensiuni din Apuseni. Este locul perfect unde să-ți mai tragi sufletul, să te relaxezi și să-ți încarci bateriile, departe de agitația orașului, în aceste vremuri pe care le trăim cu toții. Pensiunea Apuseni Wild se află la 87 km de Oradea și la 100 km de Cluj, în Remeți, județul Bihor.

Este o pensiune cu camerele proaspăt renovate și te va surprinde prin amplasare, prin panorama splendidă asupra Văii Iadului, dar și cu piscina. Experiența care te va uimi aici este piscina săpată chiar sub o stâncă, funcțională chiar și pe timpul iernii (acoperită). Mai mult, de la pensiune, poți porni în câteva drumeții pe munte sau excursii off road.

OFERTĂ DE VACANȚĂ ÎN APUSENI

Pachetul este valabil pentru două persoane, iar oferta sună așa: sunt 4 nopți de cazare, cu mic dejun bufet, cină, acces la piscina încălzită, la spa și la sala de jocuri. Prețul este unul excelent raportat la serviciile incluse în pachet: 550 de lei de persoană, adică locul în camera dublă (1100 de lei, camera dublă, pentru 2 persoane). Oferta este valabilă începând din 28.02.2022 până în 16.05.2022.

Copiii sub 2 ani au gratuitate.
Copiii între 2 și 6 ani – 150 de lei de sejur fără pat suplimentar.
Copiii între 6- 12 ani – 300 de lei de sejur, cu pat suplimentar.

Pentru mai multe detalii despre ofertă și rezervări: AICI!

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *