Aici s-a născut fericirea! Descoperă cabana de poveste, din inima naturii, unde să ajungi vara aceasta
Aici s-a născut fericirea! Descoperă cabana de poveste, din inima naturii, unde să ajungi vara aceasta

Ce ai spune dacă vara aceasta ai umbla pe cărări mai puțin bătătorite și ca să descoperi o altă parte a României de poveste, departe de locurile turistice aglomerate? Îndrăznește să vrei mai mult de la vacanța ta și să-ți cauți colțul de rai, care să-ți aducă liniștea și relaxarea după acest an tulbure. Noi vă propunem, în această seară, să descoperim împreună un loc mai puțin promovat, mai puțin vizitat, dar care merită din plin să-l puneți pe lista de călătorii: Casa Cifu din Toplița.

Vă este dor de verde, de multe nuanțe de verde, astfel încât să vă doară ochii și să spuneți: “fix de asta am nevoie, de un loc în natură, departe de tot și de toate, unde să mai uit de anul acesta atât de complicat”? Credeți-ne, pe cuvânt, că veți fi uimiți de frumusețile incredibile care se ascund la Toplița, între pitoreștii Munți Călimani, Giurgeului și Gurghiului.

Este aer curat, natură pură și vei avea parte de toată relaxarea de care ai nevoie. Și vă recomandăm un loc de cazare aparte, în inima naturii, unde veți simți că este, cu adevărat, vacanță: Casa Cifu, o cabană premium, colțul de rai, unde trebuie să te cazezi vara aceasta.

Pentru disponibilitate și rezervări direct de la proprietar vezi AICI!

CASA CIFU – LOCUL DE POVESTE DIN INIMA PĂDURII

Cabană de lux cu ciubăr la munte

Unde?  Toplița, Harghita, Strada Murelor, nr.143

Cauți o cabană izolată, unde să te duci doar tu cu ai tăi și să evadați din mijlocul orasului? Să te cazezi la Casa Cifu este o experiență în sine, pentru că vei vedea că aici se pune accentul pe servicii de calitate, pe confortul turistului, așa cum rar găsești la noi, în România. În plus, locul chiar este de poveste. Cabana este situată lângă o pădure idilică, departe de lumea dezlănțuită și este locul ideal, pe care îl cauți în aceste momente.

Este aer curat de munte, răsfăț și liniste cât cuprinde. În interior, te va uimi bunul gust cu care este decorată. Accentul designului la Casa Cifu s-a axat pe elemente din lemn și fier forjat, îmbinate armonios într-o cromatică atent aleasă, tocmai ca să-ți ofere sentimentul de relaxare. Cred că nu trebuie să mai spunem că este foarte curat, se poate observa atenția la detalii, pentru că nimic nu este lăsat la voia întâmplării, ci gândit ca să-ți ofere un sejur de vis.

Pentru disponibilitate și rezervări direct de la proprietar vezi AICI!

Sunt 3 dormitoare, cu 2 băi, iar proprietatea se închiriază integral și poate primi 8 turiști. Ca si facilități, ai la dispoziție un ciubăr tare fain, o bucătărie complet utilată și parcare. În curte, ai tot ce ai nevoie pentru un grătar sau ceaun și te poți bucura și de un foc de tabără în serile de stat la povești cu prietenii, la un pahar de vin. Nu-ți va lipsi nimic. Trebuie să iei cu tine doar voia bună.

Proprietarii sunt tineri și tare ospitalieri, te vor ajuta cu informații dacă vrei să vizitezi zona și îți vor pune la dispoziție tot ce ai putea avea nevoie. De exemplu, chiar de la Casa Cifu îți poți rezerva diferite experiențe interesante: safari în Munții Călimani, biciclete, excursie la Toplița ViewPoint, la Stâncile Coloape sau Atv-uri.

Pentru disponibilitate și rezervări direct de la proprietar vezi AICI!

Ce poți face în Toplița?

Castelul Urmánczy;
Stațiunea Bánffy;
Mănăstirea de călugări de la Toplița;
Biserica de lemn de la Mănăstirea Părâul Doamnei.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *