Calator in Bascheti

Am găsit cea mai frumoasă cabană, cu pereți de sticlă, din România
Am găsit cea mai frumoasă cabană, cu pereți de sticlă, din România

România turistică se schimbă. Au apărut, în ultimii ani, la noi, proiecte turistice care nu sunt cu nimic mai prejos, față de cele de afară. Ba mai mult, rivalizează cu acele pensiuni sau locuri din străinătate, super instagramabile. Unul dintre ele este, de departe, ,,On Top Chalet”, poate cea mai frumoasă cabană, cu pereți mari de sticlă, de care știm noi, în România. Gata bagajele? Hai cu noi într-o călătorie unică, care îți va rămâne mult timp întipărită în minte!

Bran. Un loc unic în lume, cunoscut pentru natură, peisaje care îți taie respirația, dar și pentru legendele care ne-au făcut cunoscuți în toată lumea. Noi am mai adăuga un loc, mai puțin știut, de neratat aici, care te va uimi: ,,On Top Chalet”, o cabană de vis, în care trebuie să te cazezi măcar o dată în viață.

În satul Șimon, la doar doi kilometri distanță de Castelul Bran, am găsit un loc, unde îți vei putea încărca bateriile, după toată această perioadă dificilă. Aici îți poți petrece timp prețios cu familia și vei găsi un refugiu de relaxare cu prietenii. ,,On Top Chalet” este o cabană construită în stil scandinav. Ceea ce te uimi aici este poziționarea deasupra așezării și fațada toată din sticlă, tocmai ca să poți admira, pe deplin, frumusețea peisajului. Este una dintre cele mai cool experiențe de cazare pe care le poți avea în România. Ce poți să îți dorești mai mult decât să fii în cameră și să cadă muntele pe tine direct din pat?

Și mai e ceva ce ne-a plăcut aici. Ciubărul panoramic cu vedere la munte, terasa nou construită, unde să iei masa sau să te relaxezi e o experiență în sine, dar și balansoarul, și el, panoramic, care ne-a dus cu gândul la cele din Bali.

Pentru disponibilitate și preț: AICI

Așa că, dacă vreți să petreceți câteva zile relaxante în natură și în liniște, vă propunem acest loc deosebit, care vă va bucura sufletul și care vă va mai scoate din rutina de zi cu zi. Nu este doar un simplu loc de cazare, ci o experiență în sine, pentru că priveliștea panoramică, pe care o vei avea din camere sau din living vă va uimi, cu siguranță. Este tabloul naturii, pictat în culori vii, pe care nu te vei mai sătura să-l privești.

Sunt 6 dormitoare, un living cu șemineu, 5 băi, o bucătărie complet utilată și o terasă generoasă. Unul dintre dormitoare are o cadă în cameră, iar un altul un mic șemineu. Vila poate primi 12 turiști și se închiriază integral.

Pentru disponibilitate și preț: AICI

Livingul este punctul central al casei, ferestrele imense oferind un tablou de dimensiuni ireale, iar interiorul îți oferă tot ce ai nevoie pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Pont: ultimii 70 de metri până la cabană sunt în pantă, dar se poate ajunge cu orice tip de mașină și aveți la dispoziție și o parcare privată.

Pentru rezervări și disponibilitate, vezi AICI!

Ce poți face în zonă?

În zona Branului, sunt multe atracții turistice pe care le puteți vizita:

***Castelul Bran, aflat la doar 2 kilometri de cabană, satele Peștera și Măgura, Dino Park, Castelul Peleș, Castelul Cantacuzino, Peștera Liliecilor, Cetatea Râșnov, Rezervația de Urși de la Zărnești, Brașov, Poiana Brașov.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *