Calator in Bascheti

Am găsit cel mai romantic loc din România, unde trebuie să te cazezi în 2022
Am găsit cel mai romantic loc din România, unde trebuie să te cazezi în 2022

Au trecut sărbătorile, dar ce ai spune de un city break romantic, la Oradea? Da, la Oradea, căci orașul acesta chiar are ce să-ți ofere și îți poate arăta o față superbă a României, care începe să se schimbe. Este ,,orașul-speranță”, așa cum l-am numit noi, care te va uimi cu clădirile sale renovate, pline de farmec de altădată, în stil Art Nouveau, baroc sau în stil seccesion. Mai mult de atât, Oradea a renăscut în ultimii ani și este un oraș civilizat, unde te vei simți bine când vei vedea că și la noi se poate: este curat pe străzi, ai mijloace de transport civilizate, iar oamenii sunt buni de puși la rană.

VILI APARTMENTS – LOCUL UNDE TE VEI SIMȚI RĂSFĂȚAT

Unde? Oradea, Bihor: la 1 km de Cetatea Oradea, la 4 km de Aeroportul Oradea.

De ce ai alege să te cazezi la ,,Vili Apartments’’? Îți dăm noi motivele, pentru care ne-am tot întors aici. Atunci când cauți o cazare, pe lângă confortul din interior și facilități, trebuie să fii atent, mai ales, la locație, unde este situată, ca să-ți asigure acces ușor la toate obiectivele turistice care te-ar putea interesa. De la ,,Vili Apartments’’, am putut descoperi orașul la pas, pentru că apartamentele sunt amplasate într-o clădire istorică aflată în centrul istoric al Oradei.

Pentru disponibilitate și cât costă vezi AICI!

Și mai mult de atât, ne-a plăcut tare mult felul în care sunt decorate cele două apartamente premium, Elegant și Romantic. Nu vă va lipsi nimic din atmosfera unei zile sau a unei seri romantice pe care vrei să o petreci alături de cel drag: veți avea pregătit din vreme lucruri care vă vor da o stare de bine: vin sau spumant, tort, săruri aromate, cadă în cameră, o priveliște de poveste de la balcon, un tur ghidat cu un ghid profesionist sau o ședință foto cu un fotograf profesionist. Vă va uimi, cu siguranță, este patul de tip baldachin, suspendat la 3 metri înălțime. Micul dejun este inclus în preț.

Pentru disponibilitate și cât costă vezi AICI!

Ceea ce ne-a plăcut nouă aici este faptul că aici dacă ai vreo cerință specială, nu vei fi refuzat. Proprietarul va face tot posibilul să aveți tot ce vă doriți pentru zile de poveste în doi. Veți avea parte de o primire frumoasă, cu ,,welcome drink”, un vin roșu sau spumant, pentru cei care se cazează minimum două nopți, bilete la Aquapark Nymphaea sau early check in sau late check out.

,,Vili Apartments’’ este o cazare exclusivistă, cu o istorie fermecătoare. Casa unde sunt amplasate apartamentele era, odinioară, numită ,,Casa Kolozsvary’’, fiind construită, acum peste 100 de ani, de către văduva celui mai cunoscut bijutier al acelor vremuri.

ALEGE PACHETUL ROMANTIC CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

Poți opta pentru unul dintre pachetele special gândite ca să-ți ofere clipe de neuitat alături de persoana iubită. Sunt trei variante romantice din care puteți alege: Your Day, City Break Extra și All for Love. Pachetele sunt valabile pentru două persoane și sunt pentru o noapte sau două.

Pentru disponibilitate și cât costă vezi AICI!

5 LOCURI PE CARE TREBUIE SĂ VEZI ÎN ORADEA

Piața Unirii – este punctul zero al oraşului. De aici, se poate ajunge uşor la Palatul Vulturul Negru, Palatul Episcopal şi la Biserica cu Lună.

Turnul Primăriei – este locul ideal de unde orașul poate fi admirat de sus şi de unde puteți face fotografii foarte frumoase. Are o înălţime de aproape 50 m și patru nivele.

Palatul Vulturul Negru – situat de la pași de Piața Unirii, pasajul interior a fost modelat după Galeriile “Vittorio Emanuele” din Milano.

Biserica cu Lună – are un mecanism unic în Europa. Aflat pe turla bisericii, acesta pune în mișcare o sfera de forma Lunii, vopsită în auriu și negru.

Cetatea Oradea – Și dacă tot ești la Oradea, trebuie musai să vezi cetatea. A fost restaurată în 2015 și a redevenit simbolul oraşului.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *