Am găsit cea mai spectaculoasă cazare a momentului din România
Am găsit cea mai spectaculoasă cazare a momentului din România

Vrei să fugi câteva zile departe de tot și de toate? Să-ți mai tragi sufletul în aer curat de munte, unde stresul încă nu s-a inventat? Vă propunem un loc, cu adevărat, relaxant și idilic, care văa va scoate din rutina vieții de zi cu zi. Astăzi, mergem împreună să vedem o cazare inedită și tare frumoasă: ,,Green Hill Panoramic”.

DESCOPERĂ RAIUL NEȘTIUT DIN MUNȚI

Unde? Poiana Mărului, Brașov

În ultimul timp, au apărut în peisajul turistic de la noi cazări spectaculoase care schimbă încet, încet fața turismului românesc. Sunt ideile îndrăznețe ale unor oameni curajoși care au pariat pe România și au îndrăznit să investească în turism chiar și în aceste vremuri de criză. Un astfel de loc deschis, recent, pe care trebuie să-l puneți pe lista de călătorii este ,,Green Hill Panoramic’’.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

Vrei să încerci și un alt tip de cazare decât clasicele pensiuni? Ai dormit vreodată într-o căsuță de tip A house? Dacă nu, ,,Green Hill Panoramic’’ îți va oferi o experiență de neuitat. Sunt, de fapt, 2 căsuțe de tip A house, cu o priveliște superbă spre munți.

În interior, vei avea parte de tot confortul: living, bucătărie complet utilată și baie cu duș. Căsuța poate primi patru oaspeți, este tip open space cu pat matrimonial la etaj și o canapea extensibilă la parter. Pe partea de decorațiuni interioare predomină lemnul îmbinat cu elemente de decor minimaliste și ingenios amplasate, care vă vor oferi acel sentiment plăcut de relaxare.

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

Ceea ce este special la aceste căsuțe, pe lângă designul de poveste, este amplasarea. Căsuțele sunt situate în comuna Poiana Mărului, într-o zonă mai puțin știută din județul Brașov, dar care merită să fie descoperită pentru frumusețea peisajului și pentru aerul curat pe care îl veți respira aici. Veți vedea cât de frumos este locul. Este acea Românie autentică pe care trebuie să vă luați răgazul să o descoperiți pentru că are atât de multe să vă ofere.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *