Calator in Bascheti

Pare Austria? Am găsit un loc de vis, la un super preț (de la 100 lei/noapte)
Pare Austria? Am găsit un loc de vis, la un super preț (de la 100 lei/noapte)

Căutăm cu toții un loc departe de aglomerație și de tot tumultul orașului ca să mai uităm vremurile dificile pe care le trăim. Avem locuri, la noi, în România care pot să ne mai abată gândurile de la viața de zi cu zi. Doar încearcă să descoperi frumusețile nebănuite pe care are țara aceasta să ți le ofere, departe de cărările bătătorite pe care ai umblat până acum. Vă arătăm, mai jos, locul de poveste, unde dacă ajungi și îi vei trece pragul, cu siguranță, vei reveni: ,,Green Resort Bran”. Haideți să-l descoperim împreună!

GREEN RESORT BRAN – LOCUL UNDE POȚI ASCULTA LINIȘTEA

UNDE? La 25 de kilometri de Sinaia, la 20 de kilometri distanță de Brașov.

Vrei un loc fain în mijlocul naturii, undeva la munte, și unde este multă zăpadă? Atunci ,,Green Resort Bran” este alegerea perfectă. Îți vom spune și de ce. Locul are o energie aparte, care îți va da un restart de la tot ce ai în jur. Este de ajuns să vezi crestele munților desenate pe cer, cernite de zăpadă, ca să te simți relaxat și să spui: ,,eu de aici nu mai vreau să plec”. Apoi, mai este și sentimentul de acasă pe care ți-l dau cabanele prin felul în care sunt decorate: cu mare atenție la detaliile mici, dar care contează pentru fiecare turist în căutarea unui loc altfel, care să-i bucure simțurile.

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, ci a fost gândit astfel încât să vă ofere tot confortul pe care vi l-ați putea imagina. Interiorul este decorat tare ingenios, cu elemente din lemn, care îți dau sentimentul de căldură și de ,,casa departe de casă”. Măsuța de cafea este un buștean șlefuit sau peretele bucătăriei este făcut din bucățele de lemn, aranjate simetric. Ce poate fi mai frumos decât să simți natura și-n interior?

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

,,Green Resort Bran” înseamnă, de fapt, 11 cabane de poveste, construite din lemn, în stil tirolez, ca-n Austria, de diferite mărimi, care pot găzdui, în funcție de mărime, de la 2 până la 8 turiști. Fiecare casă are curte proprie, cu zonă de grătar, bucătărie complet utilată, balcon și terasă. Ceea ce vă va uimi aici va fi priveliștea de basm spre munți. Din orice colț al cabanei te-ai afla, vei putea vedea peisajul de vis al Munților Bucegi și al Pietrei Craiului. ,,Green Resort Bran” este un loc creat cu suflet, din suflet, și cu respect pentru natură. Este liniște, poate prea multă liniște, aer curat și relaxare cât cuprinde. Ce ai putea să vrei mai mult de la acest final de an?

Cât costă?

Să nu vă imaginați că tot ce e frumos, curat și ca afară este și scump. De exemplu, prețurile aici încep de la 100 de lei pe noapte, de persoană, pentru vila de 8 persoane, cu 4 dormitoare (dacă e ocupată la capacitate maximă). Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

Obiective turistice în zonă:

Castelul Bran;
Peștera Liliecilor din Râșnov;
Cetatea Râșnov;
Dino Parc din Râșnov;
Drumeții în natură, în Munții Piatra Craiului sau în Munții Bucegi;
Castelul Peleș;
Orașul Brașov.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *