Am găsit pensiunea din România cu cea mai frumoasă priveliște. Peisaje de vis, văzute din pat
Am găsit pensiunea din România cu cea mai frumoasă priveliște. Peisaje de vis, văzute din pat

Când am plecat din București spre Bușteni, ne tot gândeam pe drum: „oare ce ar mai putea să ne mai surprindă pe Valea Prahovei?” Că tot am fost în anii din urmă și, parcă, nimic nu s-a schimbat. Veți spune, probabil, ca și noi, că este o zonă mult prea turistică și mult prea aglomerată. Ei bine, surpriză…! Am găsit un loc incredibil de frumos, pentru care merită să înfruntați până și traficul deloc prietenos din zonă. Este acea perlă rară, de experimentat măcar o dată-n viață. Haideți cu noi, astăzi, să descoperim „Moon Resort”, căsuțele cu o priveliște de vis de la poalele munților Bucegi!

Unde? Zamora, Bușteni, la 200 de metri de Castelul Cantacuzino.

Am văzut pe internet că sloganul locației este: “peisaje de neuitat, văzute din pat”. Fix asta ne-a intrigat și ne-a făcut să dăm o fugă până la Bușteni să vedem cum arată cel mai nou complex turistic din zonă, ridicat în Zamora. Și bine am făcut! Am rămas uimiți de ceea ce am găsit aici.

Când am ajuns la „Moon Resort”, încă din curte, nu ne-am mai putut lua ochii de la peisajul care ni s-a așternut în fața ochilor. Este un tablou al naturii greu de egalat, dar și mai greu de descris în cuvinte. Trebuie să vii aici ca să vezi cu ochii tăi frumusețea naturii. Ai senzația că vârfurile dantelate ale Bucegilor se prăvălesc pe tine.

Este locul acela de unde nu ai mai vrea să pleci și care, cu siguranță, ți se va lipi de suflet. Dar cea mai tare experiență pentru noi au fost bungalourile, pe cât de simple în exterior, cu un design minimalist, pe atât de rafinate în interior. Unde mai pui că Bucegii cei semeți te urmăresc și în cameră: chiar din pat, dimineața, la cafea sau seara, la apus, pe terasă îi poți admira în toată splendoarea. Ce-ți poți dori mai mult după acest an agitat? Este locul perfect care îți va oferi un moment de respiro, într-un decor de basm, care să-ți mai abată gândurile de la problemele de zi cu zi.

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

“Moon Resort” este conceptul momentului în România, în materie de cazări premium. Este primul complex de căsuțe mobile din România, care îți va oferi o experiență unică, high-class. Veți avea parte de tot confortul: living, baie proprie, chicinetă, iar fiecare căsuță este complet utilată: de la cuptor cu microunde până la uscător de păr. Dacă mai punem la socoteală și cadrul perfect, în care poți să îți petreci timpul alături de prieteni sau de familie, este fix evadarea perfectă din cotidian.

Ideea inedită de a face din containere bungalouri de lux îi aparține lui Cristian Brînză, fost sportiv de performanță, care, inițial, a vrut să facă doar pentru el un mic colț de rai, în mijlocul naturii, unde să-și mai tragă sufletul din haosul Bucureștiului.

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

A ridicat, la început, doar două căsuțe și, apoi, și-a dat seama că zona are mare potential turistic, așa că a început să investească și în alte bungalouri.

Sunt 8 căsuțe ,,Moon Juliet,, de 24 de metri pătrați, 3 căsuțe ,,Moon Calisto’’ de 34 de metri pătrați și 2 ,,Moon Chalet”, mult mai mari, care au inclusă și o terasă cu priveliște tare faină. Bungalourile te vor uimi prin simplitatea aparentă de la exterior și prin luxul rafinat din interior.

OFERTĂ – CĂLĂTORI VIP LA MOON RESORT 

Dacă rezervați în luna octombrie și luna noiembrie, veți intra automat în VIP Loyality Club by Moon Resort.

Veți avea un cod de reducere de 20 la sută în această perioadă, cu mic dejun inclus și late check out.

Beneficii VIP

– 20% la orice rezervare;
– Late check-out la 12:00;
– Early check-in la 15:00;
– Work from the Moon Gratuit
– 20% reducere la Moon Comarnic, atunci când va fi deschis.
Codul de reducere este: CALATORI20
Codul poate fi folosit atât pe site, cât și la rezervările telefonice.
* Micul dejun este sub forma unui pachet în care oaspeții beneficiază de produsele nepreparate și își pot pregăti rapid micul dejun în căsuță.

10 lucruri de poveste de făcut în zonă

– Castelul Cantacuzino;
– Mănăstirea Caraiman;
– Drumeții în Munții Bucegi: Piatra Arsă, Jepii Mici, Jepii Mari, Munții Caraiman, Costila;
– Crucea de pe Caraiman;
– Peștera Ialomiței;
– Cascada 7 Izvoare;
– Sfinxul;
– Babele;
– Cascada Urlătoarea;
– Telecabina Bușteni.

 

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *