Descoperă cazarea neștiută, din inima naturii, cu ciubăr și fără aglomerație
Descoperă cazarea neștiută, din inima naturii, cu ciubăr și fără aglomerație

Vrei să te mai relaxezi puțin? Ce ați spune de o escapadă la munte, într-un loc tare frumos, acolo unde puteți să vă mai trageți sufletul după toată această perioadă. Vă recomandăm o cazare aparte, izolată, unde puteți petrece zile pline de răsfăț și relaxare: Carpentiere Arena.

Unde? Valea Ștezii, comuna Rășinari, Sibiu – la 174 km de Cluj, la 269 km de Timișoara, la 283 km de București.

CARPENTIERE ARENA – LOCUL DE POVESTE DIN INIMA NATURII

Zona Sibiului nouă ne place tare mult pentru peisajele de vis, pentru oamenii blânzi și răbdători, dar, mai ales, pentru mâncarea gustoasă specifică Transilvaniei. Am tot revenit aici tocmai pentru a descoperi locuri noi și pentru a sta câteva zile liniștiti, departe de tot și de toate.

Mergem, astăzi, aproape de comuna Rășinari, în Valea Ștezii, unde vrem să vă arătăm loc mai puțin știut, dar care merita promovat și pus neapărat pe lista de călătorii.

,,Carpentiere Arena’’ este un hotel cochet și luxos, amplasat aproape de pădure, care vă va surprinde prin atenția pe care o acordă turiștilor și prin calitatea serviciilor. Dacă vreți să vă cazați aici trebuie să știți că sunt 25 de camere, simple, garsoniere, dar și apartamente de lux, cu ferestre mari, prin care te vei putea bucura de peisajul de poveste pe care-l zugrăvește toamna în idilica Vale a Ștezii.

Cât costă o noapte de cazare vezi AICI!

Camerele sunt decorate în culori calde, tocmai ca să vă dea sentimentul de acasă. Totul este bine gândit astfel încât să vă ofere un sejur impecabil. Proprietarii au mizat pe calitate și au creat un loc de cazare premium, care să-i mulțumească până și pe cei mai pretențioși turiști. Vă lăsăm mai jos fotografiile ca să vă dați seama cât de frumos este acest loc.

Pentru rezervări vezi mai multe AICI!

CIUBĂR PANORAMIC – RĂSFĂȚ ȘI RELAXARE

Atuurile acestei locații sunt piscina generoasă, cu priveliște către pădure, ciubărul și sauna. Ce poți să vrei mai mult într-o zi de toamnă? Cum sună: un pahar de vin sau de șampanie, în ciubărul panoramic, în timp ce admiri peisajul? Este relaxarea tradițională pe care o poți avea departe de zgomotul orașului. Ciubărul este din lemn masiv de esență tare, încălzit cu o sobă pe lemne, și este inclus în prețul cazării. Trebuie să știți că se respectă normele sanitare în vigoare, în ciubăr intri doar cu programare prealabilă și doar alături de cei dragi.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

OFERTE DE CRĂCIUN ȘI REVELION

Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru Revelion sau Crăciun, puteți alege Carpentiere Arena și nu veți regreta. Pachetele sunt gândite special ca să vă ofere răsfăț, relaxare și zile liniștite alături de cei dragi. De Crăciun, 24 – 27 decembrie, veți fi întâmpinați cu bucate tradiționale, cu vin fiert și cozonac. Dacă va fi zăpadă, puteți merge cu sania trasă de cai ca să descoperiți zona sau puteți sta cu prietenii la focul de tabără. De Revelion, veți avea parte de o petrecere specială, cu mâncăruri alese și muzică live și acces gratuit la spa-ul exterior.

Vezi ofertele de sărbători AICI!

MÂNCARE PENTRU TOATE GUSTURILE

Am ajuns și la capitolul mâncare, un element deloc de neglijat atunci când alegem o cazare. La Carpentiere Arena sunt feluri de mâncare pentru toate gusturile și pretențiile: meniuri tradiționale cu grătar, bucate specifice zonei, sau puteți opta și pentru preparate mai sofisticate din bucătăriile lumii.

Ce poți face în zonă?

Plimbări cu bicicleta;
Plimbări cu trotineta electrică;
Arka Park;
Muzeul Astra;
Sibiu;
Ocna Sibiului;
Biserica Fortificată de la Cisnădioara;
Stațiunea Păltiniș;
Drumeții montane;
Casa Memorială Emil Cioran;
Casa Memorială Octavian Goga.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *