Calator in Bascheti

Am găsit un spa superb la munte, la un preț bun: de la 50 lei/intrarea
Am găsit un spa superb la munte, la un preț bun: de la 50 lei/intrarea

(AD) Îți arătăm un loc superb, din inima Maramureșului istoric, unde trebuie să ajungi cu familia sau cu prietenii, pentru răsfăț, bucate bune și clipe de relaxare alături de cei dragi. Atuurile acestei locații sunt prețurile mici, la servicii, cazare, dar, mai ales, la spa, și faptul că poți plăti cu cardul de vacanță Pluxee Turist. Îți explicăm cum, pas cu pas, mai jos.

 Un spa de poveste, mai puțin știut, din Maramureș

Unde? Strada 1 Mai, nr.52, Vișeu de Sus, județul Maramureș, la 56 de km de Sighetu Marmației, la 24 de kilometri de Biserica de la Ieud.

Călătorim, astăzi, spre Vișeu de Sus, un orășel liniștit din Maramureș, aflat într-o zonă cu peisaje superbe, la confluența dintre Valea Vișeului și Valea Vaserului. Aici, unde natura a fost generoasă și a dat locului, parcă, tot ce avea mai bun, poposim la hotelul Yara, un loc unde noi am mai fost și tot am revenit pentru serviciile de calitate pe care locația le oferă turistului și pentru mâncarea tare gustoasă, făcută după rețetele tradiționale și din ingrediente locale.

Este o parte de Românie, rămasă încă autentică, vie și neatinsă prea mult de modernitate, unde te poți relaxa și îți poți încărca bateriile. Merită să vii aici în orice anotimp, fie vară, fie iarnă pentru că vei avea multe de făcut și de văzut.

Să vă povestim despre locație. Hotelul Yara este clasificat la trei stele, are camere moderne, simple, decorate cu accente tradiționale, în spiritul zonei. Ceea ce te va uimi aici este centrul de wellness și spa, recent deschis. Poți petrece o zi întreagă aici și nu te vei plictisi, dimpotrivă, te vei simți răsfățat. Turiștii au la dispoziție o piscină interioară superbă, generoasă, saună, jacuzzi, un bazin cu apă sărată și o mini salină.

Cât despre cazare, există și alte facilități demne de luat în seamă pentru a rezerva un sejur aici. Locația se află în mijlocul naturii, are o grădină spațioasă, terasă, loc de parcare gratuit și piscină exterioară, deschisă doar pe timpul verii. Și încă ceva: este multă liniște.

Cât costă? O noapte de cazare pornește de la 330 de lei/camera/cu mic dejun și acces gratuit la spa, pentru rezervările din timpul săptămânii. În weekend, prețul este de 400 de lei/camera/cu mic dejun. Prețurile variază în funcție de sezon și de sărbători. De Paște, pachetele turistice au prețuri diferite.

Pentru centrul wellness, locația acceptă și oaspeți de afară. La piscină, intrarea costă 50 de lei, în timpul săptămânii, și 70 de lei, în weekend. Pentru copiii între 2 și 12 ani costă 30 de lei.

Pont bine de știut: Ai cardul de vacanță Pluxee Turist? La acest hotel, poți plăti atât cazarea, cât și serviciile de spa, cu cardul de vacanță. Și nu doar atât. Sunt alte aproximativ 500 de unități de cazare din Maramureș, unde poți folosi beneficiile Pluxee.

Cum? În aplicația Pluxee, pe care o poți descărca gratuit pe iOS sau Android, găsești o rețea extinsă de locații superbe, din toată țara, fie de la munte, fie de la mare, care acceptă cardul de vacanță. Aplicația este ușor de folosit. Îți alegi zona unde vrei să mergi, selectezi cazarea și plătești cu cardul vacanță Pluxee Turist. Este ghidul tău online complet, pentru o vacanță reușită în România. Și tot din aplicație vezi soldul disponibil sau codul PIN. Vezi mai multe detalii în aplicația Pluxee, aici!

Ce poți face în zonă? Mocănița din Vișeu de Sus, mănăstirile de lemn, excursii în natură.

Obiective turistice din Maramureș: Cimitirul Vesel din Săpânța, Bisericile de lemn de la Rohia, Peri Săpânța, Botiza, Șurdești și Plopiș, Lacul Albastru, Mănăstirea Bârsana, Memorialul de la Sighet, Cascada Cailor.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *