Calator in Bascheti

Bali? Nu. Cazarea inedită, cu aer exotic de la noi, din România
Bali? Nu. Cazarea inedită, cu aer exotic de la noi, din România

România frumoasă continuă să ne surprindă. Am descoperit, recent, un loc de poveste, cu totul special. Bine ai venit la Cherry Vintage Home, o cazare inedită cu vibe exotic! Și spunem acest lucru datorită piscinei aproape de casă, a plantației de bambus și a amenajării, care te duc, inevitabil, cu gândul la Bali. 

Cazarea de poveste, aproape de București

Unde?  Viforâta, județul Dâmbovița, la 7,2 kilometri de Târgoviște.

Cherry Vintage Home a fost, inițial, gândită ca o casă de vacanță. A fost greu să surprindem în imagini energia specială pe care o are acest loc. Plante și natură cât vezi cu ochiul, dar și o amenajare fină, cu mult bun gust. Sunt 2 dormitoare, 3 băi, un living generos, dar și o piscină în stil balinez.

Vezi cât costă o noapte de cazare, aici! 

Ne-a plăcut mult faptul că locația este prietenoasă cu natura. Proprietarii au recuperat tot ce alții nu și-au mai dorit, de la cărămidă și țiglă, până la lemn și le-au dat o nouă viață. Gardul este realizat din traverse de tren, vechi de peste 200 de ani.

Piatra cubică de pe alee e din perioada interbelică, iar pianul a fost și el salvat de la distrugere. Cărămida din care este construită casa a fost recuperată din grajduri vechi de peste 70 de ani. Geamurile și mobila din interior, de asemenea. Ne-a plăcut și faptul că gelul de duș și șamponul sunt în cantități mari și că poți folosi gratuit biciclete.

Vezi cât costă o noapte de cazare, aici! 

De reținut: piscina nu este încălzită. Cabana are o capacitate maximă de 5 persoane și poate fi închiriată până la 1 noiembrie. Proprietarii și-au propus să încălzească piscina, anul viitor, cu ajutorul unor panouri fotovoltaice. Așa că ține minte această locație și salvează linkul acestui articol pentru că îți va fi de folos pentru călătoriile tale în România.

Vezi cât costă o noapte de cazare, aici! 

Obiective turistice în Târgoviște

Turnul Chindiei;

Curtea Domnească din Târgoviște;

Parcul Chindia;

Mănăstirea Dealu;

Muzeul de Artă;

Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești;

Mănăstirea Stela;

Muzeul Național al Poliției Române.

Acest articol face parte din campania independentă ,,Călătorește cu inima”, realizată de Călător în Bascheți pentru un turism responsabil, sustenabil și de durată. Protejează natura, ai grijă de ea și las-o curată!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

 

 

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *