Calator in Bascheti

Unic în România. Cazare într-o seră luxoasă, cu aer tropical
Unic în România. Cazare într-o seră luxoasă, cu aer tropical

Când am intrat pentru prima dată aici, nu ne-a venit să credem că acest loc este în România. Este super ingenios realizat și unic, la noi, în România. Te afli într-o seră cu plante diferite: de la banani până la palmieri, care îți senzația că ești, undeva, într-un tărâm exotic. Pereții din sticlă te lasă să admiri stelele direct din pat și chiar și din duș, elemente de decor simple, dar de efect, care îți vor oferi o experiență exotică, la noi acasă. Se numește Crystal Loft Garden, un loft premium, în stil tropical, nou-nouț.

Unde? Viforâta, Dâmbovița, la 8 km de Târgoviște.

Este un loc potrivit pentru romantici și se pot caza, aici, două persoane. Locația a fost închiriată până acum, pentru a fi testată, doar cu circuit închis, dar își va deschide porțile și pentru publicul larg, din aprilie 2024. Așa că, poți rezerva deja, ca să fii sigur de disponibilitate.

Vezi mai multe aici!

Ne-a plăcut mult și faptul că locația este prietenoasă cu mediul. Plantele, plantate în pământ, în interiorul loftului, purifică aerul, dar au și rol de izolație naturală, menținând o temperatură în interior, de 18 grade, iarna, reducând astfel necesitatea utilizării excesive a sistemelor de încălzire. Proprietarii se gândesc, pentru anul viitor, să încălzească piscina cu panouri foto-voltaice și să găsească o soluție de încălzire a loftului cu pompe de căldură, prietenoase cu mediul.

Obiective turistice în Târgoviște

Turnul Chindiei;

Curtea Domnească din Târgoviște;

Parcul Chindia;

Mănăstirea Dealu;

Muzeul de Artă;

Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești;

Mănăstirea Stela;

Muzeul Național al Poliției Române.

Acest articol face parte din campania independentă ,,Călătorește cu inima”, realizată de Călător în Bascheți pentru un turism responsabil, sustenabil și de durată. Protejează natura, ai grijă de ea și las-o curată!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

 

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *