Calator in Bascheti

Cabanele de vis, din inima munților, la preț bun: 134 de lei/pers./noapte
Cabanele de vis, din inima munților, la preț bun: 134 de lei/pers./noapte

Îți spunem, acum, despre o cazare de poveste, nouă, situată într-un loc de vis, în inima Munților Apuseni. Am testat-o recent, chiar săptămâna aceasta și am avut noroc să prindem și zăpadă. Se numește Karstic Chalet și se află într-unul dintre cele mai frumoase sate din Apusenii de Alba, Mătișești. Vei găsi aici două cabane în stil nordic, cu ciubăr/jacuzzi încorporat în podeaua terasei.

Unde? Mătișești, comuna Horea, județul Alba, la 109 km de Cluj, la 177 de km de Sibiu, la 440 km de București.

Fiecare dintre cele două cabane are trei dormitoare, un living generos, dar și o cameră special amenajată pentru cei care vor să lucreze remote. Locațiile se închiriază separat, integral, iar prețul de închiriere pe noapte este mai mult decât decent. Priveliștea pe care o ai din cabane, prin geamurile generoase, este una de vis, spre munții din jur.

Cât costă?

În timpul săptămânii: 800 lei/noapte. La un simplu calcul asta înseamnă 134 de lei/noapte/persoană, dacă se ocupă la capacitatea maximă (6 persoane) și 1000 de lei/noapte, în weekend. Asta înseamnă 167 lei/noapte/persoană. Pentru cei care doresc să folosească și jacuzzi, acesta costă 300 de lei/ședere. Asta înseamnă 50 de lei/persoană, în plus. Apa din jacuzzi a avut 38-39 de grade. Vezi mai multe aici! 

Acces și mâncare. Se ajunge ușor, cu mașina mică. Poți să îți aduci mâncare de acasă sau să comanzi mâncare tradițională de la o localnică.

Ce poți face aici: Biserica din Mătișești; Rezervația Naturală Izbucul din Mătișești; Parcul Natural Munții Apuseni; Casa Memorială Horea; Rezervația Naturală Peștera Dirninii; Plimbări cu sania sau cu căruța.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *