Câștigă o noapte romantică, pentru două persoane, în cel mai luxos hotel din România
Câștigă o noapte romantică, pentru două persoane, în cel mai luxos hotel din România

V-am promis o săptămână plină de surprize și ne ținem de cuvânt! Pentru că ne citiți și ne distribuiți într-un număr atât de mare și pentru că în luna ianuarie am ajuns la #1milion de cititori pe blog, vă trimitem in vacanta. Împreună cu Suter Palace, considerat cel mai luxos hotel din România și care a găzduit până acum vedete precum Beyonce sau Julio Iglesias, vă oferim o experiență de neuitat de Ziua Îndrăgostiților. Îți spunem mai jos tot ceea ce trebuie să faci ca să te înscrii la concurs.

UNDE?
Suter Palace, Aleea Suter, nr. 23-25; București

Am fost uimiți de ceea ce am descoperit la Suter Palace – hotelul boutique de cinci stele situat aproape de Parcul Carol din Capitală. De cum i-am trecut pragul, am intrat, parcă, într-o altă lume: eleganță, ospitalitate fină și un şarm aparte, venit din alte timpuri. Parcă nu-ți vine să crezi că ești în mijlocul Bucureștiului, ci ai aterizat direct în vremurile rafinate ale secolului trecut.

Se înțelege deja de ce aici au ales să stea vedetele lumii care au ajuns în România: celebra cântăreață Beyonce, Julio Iglesias, Samantha Fox, dar și președinți de state sau prinți. Este luxul la superlativ: scara monumentală este din marmură din Venezuela, băile sunt placate cu porțelan Laura Biagiotti, draperiile din catifea de mătase și brocart prețios, iar perdelele din mătase brodate. Sunt 17 camere şi apartamente diferite atât ca arhitectură, dar şi ca stil.

TIP: Nouă ne-a plăcut tare mult grădina interioară și view-ul incredibil spre Palatul Parlamentului.

TIP: Să nu ratați o fotografie memorabilă cu celebrul candelabrul de Murano de 14 metri lungime, cel mai mare acest tip din lume, făcut din 2000 de cristale, ce reproduce “Coloana fără sfârșit” a lui Constantin Brâncuși.

CE CÂȘTIGI?

*** O noapte de cazare, în cameră deluxe, pentru 2 persoane, pe  data de 14 februarie.

*** cocktail de bun venit

*** cină romantică în doi

*** acces la saună

***mic dejun

*** late check out

CE TREBUIE SĂ FACI?

1. Dă share la postarea despre concurs, pe butonul de share de la finalul articolului sau la postarea de pe pagina de Facebook Călător în Bascheți.

2. Concursul se desfășoară pe contul de Instagram Călător în Bascheti, începând de azi până pe 9 februarie. Intră acum AICI (pe contul Călător în Bascheti de Instagram) și urmează instrucțiunile.

Succes vă dorim și călătorii inspirate!

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook